Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Βίντεο Σοκ από το STAR..Σε ΓΚΕΤΟ λαθρομεταναστών έχει μετατραπεί η Ομόνοια-Μοιάζει πλέον με την Καμπούλ ! !



Έχουν πάρει τα ηνία στο νταραβέρι ναρκωτικών αλωνίζοντας το κέντρο!!!
Οι Έλληνες καταστηματάρχες αναγκάζονται να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους !!!
 Σ' ένα απέραντο γκέτο από λαθρομετανάστες έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας.

Αυτό δεν το υποστηρίζουν μόνο οι Έλληνες καταστηματάρχες αλλά και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι όπως λένε είναι τόσοι πολλοί στην Ομόνοια που αισθάνονται σαν να είναι στην πατρίδα τους!

Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο, οι παράτυποι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας ομολογούν στην κάμερα του STAR και το δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, ότι η Ομόνοια που έχουν δηλώσει ως μόνιμη κατοικία, τους θυμίζει την πρωτεύουσα της χώρας τους και μάλιστα τους αρέσει πολύ.

Οι ίδιοι, όχι απλά παραδέχονται ότι το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σ’ ένα γκέτο λαθρομεταναστών με τους Έλληνες να αποτελούν πλέον την μειοψηφία, αλλά πιστεύουν ότι δεν τους χωράει και ο...τόπος!

Ανθρώπους από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και άλλες χώρες, πλην της Ελλάδας θα συναντήσει κανείς αν περπατήσει στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους, όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο του STAR.

Ακόμη και οι μικροπωλητές που έχουν καταλάβει πολλές γωνιές στην Ομόνοια πουλώντας μαϊμού αρώματα είναι αλλοδαποί. «Οι Έλληνες είναι όλοι αρνάκια» λέει χαρακτηριστικά ένας απ’ αυτούς.

Βέβαια, τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης είναι οι Έλληνες καταστηματάρχες που «βαράνε μύγες» λόγω της γκετοποίησης της Ομόνοιας.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες καταναλωτές λόγω της γκετοποίησης αποφεύγουν να ψωνίζουν στην Ομόνοια, αναγκάζονται να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και στην θέση τους ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τα καταστήματα των αλλοδαπών που έχουν και την δική τους πελατεία.

 Άλλοι αλλοδαποί λιάζονται με τον δικό τους τρόπο, για να θυμηθούμε και την ρήση της αναπληρώτριας υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Έχουν πάρει τα ηνία στο νταραβέρι ναρκωτικών αλωνίζοντας το κέντρο. Αυτή είναι η Ομόνοια σήμερα μέρα-μεσημέρι, ένα γκέτο μεταναστών σύμφωνα με του ίδιους αλλά και τους Έλληνες που έχουν απομείνει εκεί.



Πηγή : eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου