Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Σκληρή επίθεση από το “Βήμα” στον Νίκο Παππά, με… παρασκήνιο



Σκληρή επίθεση κατά του Νίκου Παππάς εξαπολύει το “Βήμα της Κυριακής” μέσω του “Βηματοδότη”, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του για τον κεντρικό ρόλο του Υπουργού Επικρατείας στη μάχη κατά της διαπλοκής.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρας έχει ενοχλήσει πολλούς ιδιοκτήτες ΜΜΕ, στο περιθώριο της σταυροφορίας του κατά των τηλεοπτικών καναλιών και της πολυετούς ασυλίας τους, και το “Βήμα της Κυριακής”, που το τελευταίο διάστημα εξαπολύει χτυπήματα κατά της κυβέρνησης, τον βάζει στο στόχαστρό του.

Πιο συγκεκριμένα, στον “Βηματοδότη” αναφέρονται τα εξής:

“Υπερκινητικός ήταν ο επί του Τύπου και ο επί της ΕΡΤ Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά την προεκλογική περίοδο. Όπως θρυλείται, εκείνη την πολύπαθη δίμηνη περίοδο, είδε τους πάντες και τα πάντα: Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, βιομηχάνους, επιφανείς παράγοντες του δημοσίου βίου, ζάπλουτους και ζάπλουτες χορηγούς, φαρμακοτρίφτες και άλλους, του σχοινιού και του παλουκιού. Έταξε, έδωσε, πήρε, και τώρα έχει χάσει την… μπάλα.

Εσχάτως μάλιστα, ο Υπουργός Επικρατείας μαθαίνω ότι βρίσκεται σε απόγνωση. Ούτε οι δικοί του πλέον τον λογαριάζουν. Εκεί, στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, τον θεωρούν αφερέγγυο, ρηχό και χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη.

Πράγμα που αποδείχτηκε και κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ. Αποκαλύφτηκε το πραγματικό πολιτικό του πρόσωπο, όπως μου είπαν. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, αυτοί που προβλέπουν το μέλλον του… άδηλον”.


Πηγή : ysterografa.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου