Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η απάντηση Κατρούγκαλου μέσω twitter: Δεν βρήκαν νέα στοιχεία και ξαναδημοσιεύουν τα παλιά



Απάντηση μέσω twitter έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος αναφορικά με τα 22 ιδιωτικά συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που η «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες» κατέθεσε 3 ημέρες μετά την ορκωμοσία του υπουργού

Απάντηση μέσω twitter έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος αναφορικά με τα 22 ιδιωτικά συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που η «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες» κατέθεσε 3 ημέρες μετά την ορκωμοσία του υπουργού.

Συγκεκριμένα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με τη συναίνεση του κ. Κατρούγκαλου έδωσε στη δημοσότητα 22 ιδιωτικά συμφωνητικά μεταξύ δημοσίων υπαλλήλων που διεκδικούσαν μισθολογικές διαφορές από το Δημόσιο και της δικηγορικής εταιρείας του κ. Κατρούγκαλου. Τα συμφωνητικά αυτά φέρουν υπογραφές 26 και 27 Ιανουαρίου και φαίνεται ότι κατατέθηκαν στον Δικηγορικό Σύλλογο στις 30 Ιανουαρίου.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η δικηγορική εταιρεία του κ. Κατρούγκαλου διαλύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου.

«Τα χαλκεία δεν βρήκαν νέα στοιχεία και ξαναδημοσιεύουν τα παλιά», αναφέρει ο κ. Κατρούγκαλος με μήνυμά του στο Twitter.

«Τα υποτιθέμενα νέα συμφωνητικά είναι της ίδιας αγωγής μιας μισθολογικής διαφοράς», τονίζει εξηγώντας πως «όχι μόνο δεν αφορούν διαθέσιμους αλλά η μισθολογική διαφορά δεν είναι πια ενεργή», παραπέμποντας σε ανακοίνωσή του της Δευτέρας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου