Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μόνο στην Ελλάδα αυτά σταμάτησε η αφαίρεση του γκράφιτι από το Πολυτεχνείο γιατί έγινε συγκέντρωση κατά του καθαρισμού



Γιάννης Αθανασίου

Όλοι βλέποντας σήμερα τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων στο Πολυτεχνείο νομίζαμε ότι θα καθαριστεί επιτέλους αυτό το έκτρωμα που θεωρείται από κάποιους τέχνη.

Έλα όμως που όταν φτιαχνόταν αυτό το γκράφιτι δεν βρέθηκε κανένας να τους σταματήσει και μάλιστα για να φτιαχτεί μέχρι επάνω στην σκεπή θα χρησιμοποιήθηκαν και σκαλωσιές και θα δούλευαν οι "καλλιτέχνες" μέρες.

Και να τώρα που η ανομία έχει κάνει κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας και στους χώρους των πανεπιστημίων που κάποιοι υπερασπιστές των ¨καλλιτεχνών" κάνουν συγκέντρωση για να μη  καθαριστεί από την πολιτεία αυτή η αγριάδα.

Μάλιστα στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί κείμενο που καλεί σε δράση κατά της αφαίρεσης του γκράφιτι. Στη σελίδα του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου Εμπρός στο Facebook, και στο τέλος λέει: «Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός καλεί σε δράση ενάντια στην καταστροφή ενός ακόμα "μνημείου" τέχνης, ενάντια στην "απομάκρυνση" του γκράφιτι στο Πολυτεχνείο και τη δίωξη των δημιουργών του. Σήμερα Δευτέρα στις 12.00 στην οδό Στουρνάρη. Ελάτε και φέρτε τη φαντασία σας και τα υλικά που την ντύνουν...».

Μετά από την συγκέντρωση των περίεργων που δεν τους ενδιαφέρει εάν δεν αρέσει στους έλληνες κατά πλειοψηφία αυτού του είδους η τέχνη και εάν έχουν καταστρέψει μάρμαρα για να κάνουν το γλέντι τους οι εργαζόμενοι έφυγαν φοβούμενοι για τον προπηλακισμό τους σε μια Αθήνα που κυριαρχεί πλέον εδώ και μέρες η ανομία.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου