Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Τρισάγιο στο Ρέντη για τους άνδρες της ΔΙΑΣ Σκυλογιάννη και Ευαγγελινέλη




Οι συνάδελφοί τους δεν ξέχασαν τους δυο νεαρούς άνδρες της ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν σε καταδίωξη στου Ρέντη.

Οι κόρνες των μοτοσυκλετών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήχησαν στο σημείο δολοφονίας των Γ Σκυλογάννη και Γ. Ευαγγελινέλη στου Ρέντη, ως μία ιδιαίτερη ένδειξη τιμής που προκάλεσε κλάματα και χειροκροτήματα, όσων παραβρέθηκαν στο τρισάγιο μνημόσυνο.

 Υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο.

Το περιστατικό είχε συμβεί τη νύχτα της 1ης Μαρτίου 2011, όταν, έπειτα από ληστεία καταστήματος ψιλικών στο Μενίδι, οι δύο αστυνομικοί εντόπισαν και καταδίωξαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Η καταδίωξη είχε συνεχιστεί επί της Λεωφόρου Κηφισού μέχρι που οι δράστες μπήκαν σε παράδρομο, στο ύψος του Ρέντη, και ακινητοποίησαν το όχημά τους. Μόλις πλησίασαν τέσσερις μοτοσικλετιστές αστυνομικοί, πετάχτηκαν από το αυτοκίνητο και με Καλάσνικοφ άρχισαν να πυροβολούν.

Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, ενώ οι άλλοι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν τραυματιστεί κατά τη συμπλοκή.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου