Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πάλι στο επίκεντρο αντιπαράθεσης, υπερβολής και εκμετάλευσης ο Ρωμανός


Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζοντας το δικό του επικίνδυνο παιχνίδι κατά της ζωής Νίκου Ρωμανού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδηγεί στο θάνατο τον Νίκο Ρωμανό, ενώ σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης που κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για ψηφοθηρική εκμετάλλευση του θέματος.

ο Γεωργιάδης είπε : «Ο Νίκος Ρωμανός δεν είναι πολιτικός, αλλά ποινικός καταδικασθείς εγκληματίας για μια κολάσιμη πράξη, που δεν έχει δείξει καμία διάθεση για μεταμέλεια».

O Κώστας Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε να βάζει φωτιά με τις δηλώσεις της λέγοντας : «Δεν έχετε το δικαίωμα να θυσιάσετε το Νίκο Ρωμανό, έχετε  την δυνατότατα και την υποχρέωση να του δώσετε εκπαιδευτική άδεια και να σώσετε την ζωή του, αν το κάνετε ίσως σώσετε και την ψυχή σας». Eνώ μες την σειρά του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «κάποια σκοτεινά κέντρα αναζητούν την ανωμαλία γιατί δεν βολεύονται από τις προοδευτικές, ριζοσπαστικές εξελίξεις που έρχονται και θέλουν να τις ανακόψουν».

Θέση για το θέμα του Νίκου Ρωμανού πήρε και ο πρόεδρος «Του Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης. Ερωτηθείς σχετικά από την Τρίπολη, την οποία επισκέπτεται, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «έχει στηθεί ένας χορός από βουλευτές γύρω από το κρεβάτι του Νίκου Ρωμανού» και τους κάλεσε «να αποσυρθούν».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου