Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Έβαλαν αντιασφυξιογόνες μάσκες για να σώσουν άνδρα που είχε να πλυθεί 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ)


Η απίστευτη εικόνα έρχεται από τη Γερμανία, όπου πυροσβέστες αναγκάστηκαν να βάλουν αντιασφυξιογόνες μάσκες για να μπουν στο διαμέρισμα ενός άνδρα που δεν είχε κάνει μπάνιο τα τελευταία πέντε χρόνια και ζούσε ανάμεσα στα σκουπίδια.
Ο κλινήρης και υπέρβαρος άνδρας δεν είχε κάνει μπάνιο εδώ και πέντε χρόνια, ενώ το διαμέρισμά του ήταν γεμάτο από άδεια κουτιά πίτσας. Ευτυχώς για εκείνον, ένας γείτονας άκουσε το ρυθμικό χτύπημα στο ταβάνι, η κραυγή αγωνίας του για βοήθεια και κάλεσε την αστυνομία. Τον βρήκαν σε ένα σωρό από σκουπίδια, να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.
Οι γείτονες του άνδρα, σε συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Νούρτιγκεν κοντά στη Στουτγκάρδη, πίστεψαν πως δέχονταν... επίθεση με χημικά όταν είδαν τους πυροσβέστες να φτάνουν στο σημείο φορώντας μάσκες και ειδικές στολές!
Αλλά δεν δέχονταν επίθεση. Είχαν κληθεί να μπουν στο διαμέρισμα του 65χρονου και όταν βγήκαν περιέγραψαν πως στο εσωτερικό του διαμερίσματος έζησαν μια πραγματική κόλαση! Πρώτος μπήκε ένας πυροσβέστης, που δεν άντεξε τη μυρωδιά και σήμανε... συναγερμό για τους υπόλοιπους.
Τα σκουπίδια, περιέγραψαν, τους έφταναν μέχρι το γόνατο. Το διαμέρισμα είχε από κουτιά με σαπισμένη πίτσα και άλλες τροφές και κονσέρβες μέχρι ζωύφια που πετούσαν παντού. «Η μυρωδιά ήταν απερίγραπτη» είπε ο πυροσβέστης.
Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος, αφού δεν μπορούσαν να την ανοίξουν εξαιτίας των σκουπιδιών που βρίσκονταν στοιβαγμένα από πίσω της!
Ο άνδρας ήταν τόσο παχύσαρκος που δεν μπορούσε να βγει από την πόρτα με το φορείο και κλήθηκε γερανός για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.





Πηγή: Daily Mail, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου