Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Europa League: Μία ισοπαλία και δύο ήττες για τις ελληνικές ομάδες




Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία με την Αϊντχόφεν. Tην επόμενη ημέρα κοιτάζουν ήδη Αστέρας και ΠΑΟΚ μετά τις ήττες από Τότεναμ και Φιορεντίνα, αντίστοιχα.
Μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Μοναδικός κερδισμένος ήταν ο Παναθηναϊκός, που έμεινε «όρθιος» στην Ολλανδία, παίρνοντας την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Καρέλης που χάρισε στο φινάλε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, διατηρώντας «ζωντανές» τις ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης πλήρωσε την απειρία του και γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την σαφώς ποιοτικότερη Τότεναμ στο Λονδίνο. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, οι Αρκάδες παραμένουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης, όντας στην 3η θέση του τρίτου ομίλου, με έναν βαθμό λιγότερο από Τότεναμ και Μπεσίκτας, που έφθασαν τους πέντε πόντους.

Στην 3η θέση του 11ου ομίλου υποχώρησε και ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του με 1-0 από την Φιορεντίνα στην Τούμπα. Με το «τρίποντο» αυτό οι Ιταλοί έφθασαν τους εννέα βαθμούς και έβαλαν πλώρη για την κατάκτηση της πρωτιάς, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να στοχεύει πλέον στη δεύτερη θέση του γκρουπ, όπου βρίσκεται μόνη η Γκινγκάμπ με έναν βαθμό περισσότερο χάρη στην εκτός έδρας ισοπαλία της (0-0) με την Ντιναμό Μινσκ.

Η βαθμολογία των ομίλων των ελληνικών ομάδων (μετά από τρεις αγωνιστικές):

3ος Όμιλος
1. Τότεναμ 5
2. Μπεσίκτας 5
3. Αστέρας Τρίπολης 4
4. Παρτιζάν 1

5ος Όμιλος
1. Ντιναμό Μόσχας 9
2. Αϊντχόφεν 4
3. Εστορίλ 3
4. Παναθηναϊκός 1

11ος Όμιλος
1. Φιορεντίνα 9
2. Γκινγκάμπ 4
3. ΠΑΟΚ 3
4. Ντιναμό Μινσκ 1


Πηγή : antenna.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου