Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ρόδος: Η συγγνώμη και η αμίμητη ατάκα του ληστή στη γυναίκα που χτύπησε και τους αστυνομικούς που τον έπιασαν!



Κατηγορούμενος για μία ληστεία που διέπραξε πριν από οχτώ χρόνια σε βάρος μίας 63χρονης για να… προκαλέσει το ενδιαφέρον της μητέρας του (!), είναι ένας 32χρονος ο οποίος θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου!

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος τότε ήταν σε ηλικία 25 ετών είχε συλληφθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2006 από άνδρες του Τμήματος Ιαλυσού μετά τη καταγγελία της 63χρονης. Όπως η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς στις 7 παρά τέταρτο της ίδιας ημέρας και ενώ η ίδια βρισκόταν έξω από το σπίτι της κρατώντας το πορτοφόλι της, ξαφνικά πέρασε άγνωστος δράστης κινούμενος πεζός και της το αφαίρεσε. Το πορτοφόλι περιείχε το χρηματικό ποσό των 28 ευρώ και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Από την περιγραφή που έδωσε η 63χρονη στους αστυνομικούς , προσήχθη στο αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ο 25χρονος κάτοικος Κρεμαστής, στη κατοχή του οποίου μάλιστα εντοπίστηκε και το κλεμμένο πορτοφόλι μαζί με τα χρήματα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία και προσήχθη στον ανακριτή Ρόδου όπου και είχε αποδεχτεί τα όσα του καταλογίζονταν. Μάλιστα ο 25χρονος τότε δράστης αφού ζήτησε συγνώμη για τη πράξη του από την 63χρονη γυναίκα, είχε δηλώσει στον ανακριτή ότι όλα τα έκανε προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον της μητέρας του με την οποία βρισκόταν σε διαμάχη για προσωπικό τους ζήτημα.

Επίσης είχε τονίσει πως την είχε προειδοποιήσει ότι αν η κατάσταση συνεχιζόταν τότε θα τον έβρισκε ή στο χώμα ή στη φυλακή. Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 25χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης του κάθε πρώτη του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Πηγή: rodiaki.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου