Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Θρίλερ στους δρόμους της Καλιφόρνια: Κλόουν με μαχαίρια σκορπούν τον τρόμο


Σκηνικό ταινίας τρόμου θυμίζουν εσχάτως τα βράδια μιας μικρής πόλης στην Καλιφόρνια, καθώς στους δρόμους της περιφέρονται φαρσέρ (;) μεταμφιεσμένοι σε κλόουν που ενίοτε οπλοφορούν!

Ολα ξεκίνησαν όταν οι παραγωγοί της αμερικανικής σειράς τρόμου "American Horror Story" αποφάσισαν να έχουν κλόουν ως κεντρικό θέμα στα τρέιλερ του νέου κύκλου. Οχι όμως τους… αγαθούς που διασκεδάζουν τα παιδιά, αλλά αυτούς που συχνά χρησιμοποιούν σκηνοθέτες και παραγωγοί ταινιών τρόμου, όπως ο εμβληματικός… μετρ του είδους στο περίφημο ψυχολογικό θρίλερ του Στίβεν Κινγκ «It».

Φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί στη σελίδα της πόλης Γουάσκο στο facebook. Αυτό που στην αρχή ξεκίνησε για πλάκα πλέον δεν μοιάζει καθόλου αστείο...

Από αυτό το ανατριχιαστικό για πολλούς θέμα και… θέαμα, εμπνεύστηκε ένα ζευγάρι, στο Γουάσκο της Καλιφόρνια, ξεκινώντας ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ φωτογραφίας κατά το οποίο ο σύζυγος ντυνόταν με στολή κλόουν και φωτογραφιζόταν μπροστά από μαγαζιά, αξιοθέατα και άλλα σημεία της πόλης, κυρίως το βράδυ. Οι φωτογραφίες αυτές άρχισαν να δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα, προσελκύοντας χιλιάδες μηνύματα τρομαγμένων ενδιαφερόμενων.

Τις… αγνές προθέσεις του ανυποψίαστου ζευγαριού δεν τις ενστερνίστηκαν όμως όλοι. Κάποιοι επιτήδειοι ενθουσιάστηκαν υπέρ του… δέοντος με τον «κλόουν του Γουάσκο» και έσπευσαν να τον μιμηθούν, «παραφράζοντας» όμως το ρόλο του. Πρώτο «θύμα» τους αποτέλεσε η διπλανή πόλη Μπέικερσφιλντ, στην οποία η αστυνομία ανέφερε 16 εμφανίσεις κλόουν.


Από εκεί που οι φωτογραφίες απεικόνιζαν τον κλόουν να κρατάει μπαλόνια και να αναπαριστά τη δημοφιλή σκηνή «Singin in the rain», πλέον οι αναφορές της αστυνομίας στους Los Angeles Times κάνουν λόγο για διαφορετικούς κλόουν που κρατούν αρκετές φορές όπλα ή μαχαίρια. Η αστυνομία του Γουάσκο, δηλώνει πως η ύπαρξη των κλόουν είναι ένα μέσο να φέρει την κοινότητα πιο κοντά στη γιορτή του Halloween, όμως στο Μπέικερσφιλντ οι κάτοικοι δηλώνουν ενοχλημένοι απαιτώντας να σταματήσει όλο αυτό.

Οι αρχές του Μπέικερσφιλντ προειδοποιούν πια ότι θα προχωρήσουν σε συλλήψεις, ωστόσο δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον να ντυθεί κλόουν. Μόνο ένας 14χρονος οδηγήθηκε για κάποιες ώρες σε κελί φυλακής ανηλίκων, καθώς τρόμαζε διερχόμενα παιδιά έχοντας μεταμφιεστεί σε κλόουν!

Πηγή : koolnews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου