Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΙ «Έπρεπε να μεταδώσουν τον Τσίπρα από την ΝΕΡΙΤ»


Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν μασάει τα λόγια της και μίλησε για πολλά σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ, αυτό όμως που έκανε εντύπωση είναι η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα των δημοσιογράφων  για το πώς είδε την εντολή για μη μετάδοση μέσω ΝΕΡΙΤ της ομιλίας Τσίπρα.

Με την απάντηση της η κυρία Μπακογιάννη, κυριολεκτικά αδειάζει την κυβερνητική εκπρόσωπο της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη λέγοντας :

«Επικοινωνιακά ήταν ένα λάθος. Κανένας λόγος δεν υπήρχε να πει κάποιος ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν μεταδίδεται στον λόγο του ή στην συνέντευξή του. Η παράδοση στην Ελλάδα ήταν αυτή. Καλό θα ήτανε να ακούσουνε οι Έλληνες αυτά που λέει ο Κύριος Τσίπρας διότι έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ένστικτο και στο μυαλό του Έλληνα πολίτη ο οποίος ακούγοντάς τον θα καταλάβει ότι καλές είναι οι προθέσεις του αλλά οι πιθανότητες υλοποίησης είναι μηδενικές »


Και δεν είναι μόνο η κυρία Μπακογιάννη που αντέδρασε σε μια αψυχολόγητη ενέργεια της κυβέρνησης που δεν της προσφέρει τίποτα θετικό εκτός από αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που λειτουργεί και σκέφτεται κάνοντας μεγαλύτερη ζημιά στην κατεστραμμένη εικόνα της από τα αλλεπάλληλα λάθη και τα πολλά αυτογκόλ.

 newsotherwise.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου