Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΛ.ΑΣ απέτρεψε νέα υπόθεση Φύσσα


Ο κόκκινος συναγερμός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην αστυνομία για το φόβο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος ή μιας προβοκάτσιας ενοψει της συμπλήρωσης ενός έτους από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σε συνάρτηση με το νέο δόγμα ολιστικής προσέγγισης- διαχείρισης κάθε υπόθεσης ξεχωριστά από την ασφάλεια, "συνήργησαν" ώστε να τερματιστεί στην αφετηρία της μία νέα υπόθεση, που θα μπορούσε εν δυνάμει να
εξελιχτεί σε ακαριαία δραστικό εμπύρευμα για την πυροδότηση νέων εντάσεων στην πολιτική- κοινωνική σκηνή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το νέο κρούσμα διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης εντοπίστηκε στην περιοχή της Μάνδρας και τα πρώτα στοιχεια του δεν παρέπεμπαν σε οτιδήποτε ανησυχητικό. Αφορούσε σε υπόθεση διαπληκτισμού ενός ζευγαριού, αναφορικά με την εμβολιμη παρουσία ενός ιψενικού χαρακτήρα τρίτου προσώπου στην σχέση. Μόνο που ο "απατημένος" είναι ομογενής από την Αρμενία και ο "εισοδιστής" δηλωμένο στέλεχος της τοπικής της νεοναζιστικής οργάνωσης της χρυσής αυγής.
Η κρίση δημιουργήθηκε όταν ο Ελληνοαρμένιος είπε στη φίλη του ότι δεν φοβάται καμία χρυσή αυγή κι εκείνη το είπε στο νέο σύντροφο της. Δύο ώρες αργότερα ο νέος "Ρουπακιάς" επικοινώνησε τηλεφωνικά σε μορφή προσκλητηρίου συγκρότησης τάγματος εφόδου άλλων τεσσάρων εξίσου παράφρονων ομοϊδεατών του, που το κυρίαρχο συστατικό της ζωής τους αποτελεί η βία και ξυλοκόπησαν άγρια το θύμα τους.
Αμέσως μόλις έγινε η καταγγελία, το θέμα ανατέθηκε από την ηγεσία της ασφάλειας στο τμήμα ρατσιστικής βίας της κρατικής ασφάλειας και με το γνώριμο στους νεοναζί αλλά διαφορετικής εφαρμογής και αντίληψης επιχερησιακό δόγμα του blitzkrieg, οργανώθηκε σχέδιο προσαγωγών και συλλήψεων με βασικό κριτήριο και έγνοια, η υπόθεση να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από εκείνες που της αναλογούσαν.
Πηγή : bloko.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου