Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Φθινοπωρινές τηλεοπτικές πρεμιέρες...


Σαν να μην πέρασε μια μέρα...πέρασε όμως το καλοκαίρι και να, που βρισκόμαστε να συζητάμε ξανά ποια τηλεοπτικά προϊόντα θα παρουσιάσουν τα κανάλια. Πάρτε μια γεύση.
Στο Star και στην πρωϊνή ζώνη, επιστρέφει για δέκατη χρονιά (όχι συνεχόμενα στο ίδιο κανάλι) η Πόπη Τσαπανίδου, με την εκπομπή της Live U, μια τρίωρη ειδησεογραφική εκπομπή που ξεκινά κάθε πρωί στις 10:00. 

"Σαν να μην πέρασε μια μέρα, παρόλο που λείψαμε όλο το καλοκαίρι" σχολίασε η παρουσιάστρια που πρόσθεσε ότι το άγχος της στην πρώτη αυτή εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν είναι μεγάλο, οπότε και ζήτησε με χαμόγελο, την ανοχή του κοινού, για τυχόν λάθη συντονισμού. "Ελπίζουμε να σας λείψαμε όσο μας λείψατε πρόσθεσε, ενώ συνέχισε λέγοντας "Ελπίζω να βρούμε τη δύναμη ο ένας από τον άλλον να περάσουμε σε καλύτερες καταστάσεις ζωής, να πάμε μπροστά". 

Από τις 22/9 ξεκινά στο Star και η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με τίτλο Μία, καθημερινά στις 13:00. Τίτλος εκπομπής, πρόσωπα, ενότητες, στυλ, διάρκεια, ώρα, λογική, ύφος, δεν ξέρουμε κιόλας μήπως δεν μιλάμε μόνο για μία εκπομπή, αλλά για πολλές σε μία...όλα αλλάζουν για την Τατιάνα... 



Τη Δευτέρα 15/9 ξεκίνησε, στις 8:00, στον Alpha το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα και τον νεοεισερχόμενο στην παρέα Κώστα Φραγκολιά



«ΑΝΝΙΤΑgr», πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 17:00. Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει για τρίτη τηλεοπτική χρονιά στο νέο πρόγραμμα του Alpha, μόνο που αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα ιδιαιτέρως οξύμωρο σχήμα. Η παρουσιάστρια που δεν έχει facebook, δεν έχει twitter, δεν έχει instagram, δεν κάνει like ούτε hashtag περνάει στην απέναντι όχθη με όχημα την τεχνολογία και έτσι προτείνει το «ΑΝΝΙΤΑgr», μια τηλεοπτική εφημερίδα με «συντάκτες» τους τηλεθεατές απ’ όλη την Ελλάδα, των οποίων τα νέα, οι ανησυχίες, οι ανάγκες, οι προβληματισμοί, αποτελούν τη βασική της θεματολογία.



Πρεμιέρα κάνει στον Alpha τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, στη 13:00 και η «Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη ανάβει τα φώτα και σας περιμένει στο δικό της τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha. Όλη η παρέα της θα είναι εκεί: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Τάσος Τεργιάκης, η Άση Μπήλιου και ο Βασίλης Καλλίδης. Μια μικρή «οικογένεια». 



«Όλα παίζουν», στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Λίγο πριν οι παίκτες της νέας τηλεοπτικής σεζόν παραταχθούν στην γραμμή εκκίνησης, ο Alpha ανακοινώνει με χαρά ότι στην παρέα της απογευματινής ζώνης προστίθενται, από το φθινόπωρο, ο Γιώργος Λιανός, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά. Τέσσερα- πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ίδια την εκπομπή: Οι τέσσερις συνωμότες και συμπαρουσιαστές θα εφορμήσουν στο τέλος του καλοκαιριού από τη συχνότητα του Alpha για να φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας καθημερινά 4 έως 6 μετά μεσημβρίαν. Με αφορμές από την ειδησεογραφία θα ανταλλάσσουν σκέψεις και απόψεις, ασεβείς και παιγνιώδεις, θα συνομιλούν με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους και θα δίνουν τον λόγο στους τηλεθεατές κάνοντας χρήση όλων των μέσων, παλιών και νέων. 


Καλημέρα" με τρίωρη εκπομπή είχε πει νωρίτερα και η Χριστίνα Λαμπίρη από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "Ε" που διεκδικεί ζωτικό χώρο στην τηλεοπτική σκακιέρα. "Κικιρίκου" ακούστηκε πριν ακόμη μπει στο νέο πλατό η παρουσιάστρια, που ως τώρο μας ευχόταν καλό μεσημέρι από άλλες συχνότητες. "Με το Καλημέρα" λέγεται η νέα εκπομπή. "Σας καλωσορίζω στη σπιταρόνα μας και στην καινούρια μας οικογένεια" είπε προλογίζοντας τη νέα εκπομπή που κινείται στον χώρο του infotainment, ένα καθαρόαιμο μαγκαζίνο, όπως την χαρακτήρισε η ίδια για να συμπληρώσει: "Η εκπομπή περιλαμβάνει πολιτική, οικονομία κοινωνικά θέματα, και φυσικά lifestyle...με τη...γνωστή εγγύηση Λαμπίρη! Θέλουμε βέβαια και τη δική σας βοήθεια για την επικοινωνία που ανοίγουμε...".Την παρουσιάστρια πλαισιώνουν δύο άντρες παρουσιαστές, ο Τάσος Καλλιγάς και ο Γιάννης Μούτσος.



"#Hashtag" θα λέγεται η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει από τον Οκτώβριο στο ίδιο κανάλι ηΕλεονώρα Μελέτη, μετά από θρίλερ φημών που έδιναν και έπαιρνα όλο το καλοκαίρι, σχετικά με το πού θα αράξει τηλεοπτικά. "Έρευνα " και "δημοσιογραφική εκπομπή" χαρακτηρίζει το #Hashtag το σχετικό δελτίο Τύπου του καναλιού που θέλει την παρουσιάστρια να ερευνά την ουσία της λέξης μέσα από ρεπορτάζ, ντοκουμέντα, συνεντεύξεις αλλά και προσωπική βιωματική εμπειρία, δίνοντας την ευκαιρία στον τηλεθεατή όχι απλά να δει και να μάθει αλλά να βιώσει με μοναδικό τρόπο και συναισθήματα μέσα από την αναζήτηση, χωρίς ταμπέλες, ταμπού και στεγανά. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής την ακολούθησε από τα παλιά λημέρια (Star) ο Θέμης Μάλλης. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 21/10 στη βραδινή ζώνη και συγκεκριμένα στις 23:00

Άλλη μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή αυτή τη φορά θα κάνει επίσημη πρώτη σύντομα στον "Ε", την οποία θα παρουσιάζουν οι επίσης νεοεισερχόμενοι στο κανάλι Κατερίνα Καραβάτουκαι Κρατερός Κατσούλης. Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο των υπόλοιπων καναλιών που θέλουν ζευγάρια στη ζωή να βρίσκονται μαζί και στον τηλεοπτικό αέρα, ο σταθμός ανέθεσε την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στη γνωστή παρουσιάστρια και τον ηθοποιό σύζυγό της. "Στα Καλά Καθούμενα", κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:45 οι δυο τους, παρέα με τον Δημήτρη Μακαλιά και την Όλγα Λαφαζάνη, θα επιχειρήσουν να δώσουν φρέσκια πνοή στον πρωινό "αέρα" του Epsilon TV. 



Κάπου εκεί στα τέλη Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα κι ένα άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι, στονANT1. Μιλάμε φυσικά για το αυτοκρατορικό ζευγάρι της πρωινής ζώνης Φαίη Σκορδά καιΓιώργο Λιάγκα που αναδείχθηκαν σε κυρίαρχους της προηγούμενης σεζόν. Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει και στην τηλεοπτική παρέα Σκορδά Λιάγκα, θα απολαύσουμε τη Σάσα Σταμάτηκαι το Θέμη Γεωργαντά, και τους Άρη ΚαβατζίκηΜαίρη Συνατσάκη και ο Κώστα Δόξα



Όσο για το MEGA, το "Πρωινό μου" θα ξεκινήσει φέτος με Μάρκο Σεφερλή και τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, και με πολλές αλλαγές, τόσο στη σκαλέτα της εκπομπής όσο και στο ίδιο το σκηνικό. 

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου
Πηγή : in.gr




















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου