Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Άμα σε θέλει μπορεί να αργεί αλλά σε βρίσκει πώς γίνεσαι βουλευτής με 293 ψήφους άλλωστε!


του Κώστα Βουκελάτου

Ποιος το περίμενε ότι θα ζήσουμε και αυτό από την σημερινή βουλή που τα έχει όλα, μόλις πριν από λίγες ημέρες ορκίστηκε βουλευτής με 293 ψήφους η κυρία Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλέον.
Δεν κρίνω φυσικά ακόμα την κυρία Σταυρινούδη – Σόδη, ούτε μπαίνω στην διαδικασία να αναφερθώ στα σχόλια που ακούστηκαν για τις στιλιστικές της επιλογές, η κυρία Σταυρινούδη – Σόδη θα κριθεί από το κοινοβουλευτικό της έργο και μόνο.
Αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην τύχη της γιατί η κυρία Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη ως βουλευτής θα έχει αμοιβή γύρω στα 8.000€ μηνιαίως 200€ πάνω 200€ κάτω, φυσικά για αυτό δεν φταίει η ίδια θα μπορούσε στην θέση της να είναι κάποιος άλλος τόσο τυχερός.
Τι βουλευτικά αυτοκίνητα, συν οδηγό, συν αστυνομικό φρουρό και παράλληλα γραφεία, δωρεάν εισιτήρια μετακινήσεις, βενζίνες, μετακλητούς υπαλλήλους (δεν θα είναι δύσκολο να διαλέξει αφού όλοι και όλοι οι ψηφοφόροι της είναι 293 και οι πλειοψηφία συγγενείς).
Το να εκπροσωπείς στην βουλή ένα τόσο μικρό αριθμό ψηφοφόρων είναι ένα θέμα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο και η τύχη της να παραιτηθεί ο μέχρι πρότινος Βουλευτής Σταμάτης Καρμαντζής με 3.384 ψήφους και αν αναλάβει η πρώτη επιλαχούσα με 291 ψήφους είναι να έχεις άστρο για να συμβεί και να απολαμβάνεις και τέτοιες παροχές.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο κοινοβουλευτικός της έργο αλλά να μην ακούσουμε ποτέ το περίφημο «εμένα με εξέλεξε ο ελληνικός λαός» γιατί υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν τους δεκαπλάσιους ψήφους από την ίδια με την καλή έννοια!!!

Και προσοχή στο τι υπογράφει όταν νομοθετεί μαζί με τους άλλους συναδέλφους της για 11.000.000 πολίτες γιατί τα κουκιά είναι μετρημένα και τυχερά.
πηγή : www.freepen.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου