Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2026

Σε ρυθμούς Μελ Μπουκς και Monty Python συνεχίζει εντατικά να κινείται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος


 

Σίγουρα τον Άρη Σπηλιωτόπουλο κανένας δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά, και είναι καλύτερο να ασχοληθεί με άλλα πράγματα και όχι την πολιτική γιατί δεν του ταιριάζει.

Αντίθετα του ταιριάζουν οι τέχνες, ο κινηματογράφος, και σίγουρα η κωμωδία.

Ο Σπηλιωτόπουλος λοιπόν συνεχίζει τις εμφανίσεις του για να προσφέρει γέλιο και τάχθηκε υπέρ της πολιτικής παρουσίας του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι ο μπάρμπα Αντώνης εξακολουθεί να εκφράζει ένα σημαντικό κομμάτι της παραδοσιακής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τον κόσμο να γελάει.

Η καλλιτεχνική φλέβα όπως δηλώνει πλέον και η εμφάνιση του Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος όπως είπε ασχολείται πλέον με τον χώρο των ποιοτικών αναλύσεων κάνοντας για ακόμα μία φορά τον κόσμο να γελάει εκτίμησε, (όπως είχε εκτιμήσει για τον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, και μετά τον Στέφανο Κασσελάκη ότι θα είναι επιτυχημένοι), ότι ο Αντώνης Σαμαράς «εκφράζει την ψυχή της παράταξης», ενώ, αναφερόμενος στη σημερινή σύνθεση της κυβέρνησης, υποστήριξε ότι στον βασικό της κορμό συμμετέχουν πλέον πρόσωπα που προέρχονται από το πολιτικό περιβάλλον του Κώστα Σημίτη αλλά και από τον ΛΑΟΣ, εκφράζοντας το παράπονο του έτσι γιατί δεν τον μάζεψε ποτέ ο Μητσοτάκης ώστε να μην κάνει παράπονα σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σπηλιωτόπουλος είναι χρόνια στα αζήτητα όπως ο Αντώναρος δεν θεωρούνται πλέον σοβαροί για κανένα κόμμα και καμία κυβέρνηση και έχουν προσπαθήσει και οι δύο πάνω στην απόγνωση τους να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο σύμφωνα με την εικόνα του καλλιτέχνης Σπηλωτόπουλος ο οποίος εμφανίστηκε με νέο λουκ, φέροντας μουστάκι, και με σγουρό ατημέλητο μαλλί, αναφέρθηκε και στον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, σημειώνοντας ότι δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής και υποστηρίζοντας ότι, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να θεωρείται ότι εκφράζει τον παραδοσιακό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός να προχωρήσει στη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Όπως εκτίμησε, ένα τέτοιο κόμμα θα μπορούσε να αντλήσει ψηφοφόρους από δύο διαφορετικές δεξαμενές: αφενός από τον παραδοσιακό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, αυτό που ο ίδιος περιέγραψε ως «την ψυχή της παράταξης», δείχνοντας ότι δεν ξέρει ποιοι είναι η ψυχή της παράταξης, και αφετέρου από πολίτες που σήμερα επιλέγουν κόμματα στα δεξιά της ΝΔ.

Κατά τον ίδιο, σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται ψηφοφόροι που εκφράζουν περισσότερο μια ψήφο διαμαρτυρίας και οι οποίοι θα μπορούσαν, υπό προϋποθέσεις, να βρουν πολιτική έκφραση σε μια νέα κίνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επιβεβαίωσε ακόμη ότι συναντήθηκε για καφέ με τον Αντώνη Σαμαρά. προσπαθώντας κάποιος να τον μαζέψει. Διευκρίνισε, πάντως, ότι η συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα πρέπει από μόνη της να ερμηνεύεται ως ένδειξη πολιτικής συνεργασίας, σημειώνοντας ότι λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης με τη στρατηγική επικοινωνία συναντά συχνά πολιτικά πρόσωπα από διαφορετικούς χώρους, θέλοντας να κάνει τον ειδικό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου