Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ραγκούσης: Γυναίκα-στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα λόγω bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

 



Και μισογύνης αποκαλύπτεται ότι είναι ο Στέφανος Κασσελάκης ειδικά μετά τις μαρτυρίες της Νοτοπούλου και την μαρτυρία του Γιάννη Ραγκούση.

Επειδή σε σε εκλύει το αντίθετο φύλλο δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να του κάνεις bullying βγάζοντας το άχτι σου Στέφανε Κασσελάκη!!!!

Nέα καταγγελία για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας ότι οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Νοτοπούλου δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, που σημαίνει ότι το έχει σύστημα ο Κασσελάκης.

«Όχι μόνο πιστεύω τη Νοτοπούλου αλλά να ειδοποιήσω ότι δεν είναι η μόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατo bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης στον ΣΚΑΪ. 

Ο πρώην υπουργός είπε επίσης, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δρα και υλοποιεί σχέδιο de facto διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ. «Σήμερα έχει συγκληθεί σύσκεψη των think tanks υπό τον κ. Κασσελάκη ως πρόεδρος ενώ η ΚΕ έχει αποφασίσει την έκπτωσή του. Αποτελεί de facto διάσπαση που έρχεται ως αποτέλεσμα της τραμπικής λογικής και ρητορικής» σημείωσε.

«Για την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται αποκλειστικά ο Κασσελάκης. Στα χέρια και στο στόμα του Κασσελάκη έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ σε μονοψήφια ποσοστά. Να δούμε αν θα είναι υποψήφιος. Αν θα είναι πιστεύω ότι δεν θα εκλεγεί αν και για μένα το θέμα είναι ότι ο κ. Κασσελάκης έχει εκπονήσει και υλοποιεί σχέδιο διάσπασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης» πρόσθεσε. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου