Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον Κασσελάκη το πόθεν έσχες του

 



Ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης κοροιδεύει εδώ και μήνες με το πόθεν έσχες του και έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά για το οικονομικό παρελθόν του.

Σαφές μήνυμα προς την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη είναι η απόφαση της Πολιτικής  Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αφορά τους εν δυνάμει υποψήφιους για τη θέση του προέδρου του κόμματος στις εκλογές που τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα, η Πολιτική Γραμματεία αποφασίστηκε να τεθούν 4 προϋποθέσεις, η μία εκ των οποίων προβλέπει την κατάθεση στο κόμμα του πόθεν έσχες του υποψήφιου για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία που ανοίγει. 

Οι προϋποθέσεις εκτός του πόθεν έσχες

- Να μην έχουν οφειλές προς το Δημόσιο

- Να έχουν λευκό ποινικό μητρώο

- Να αποδέχονται το καταστατικό και να αποδέχονται και να τηρούν τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.

Το θέμα του πόθεν έσχες τέθηκε, όπως όλα δείχνουν, με αφορμή την υπόθεση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος όχι μόνο δεν είχε προβεί στις απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες μετά την ανάληψη της προεδρίας του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά επιχείρησε να εμφανίσει ένα μπακαλόχαρτο ως πόθεν έσχες σε ένα σόου που έστησε πριν από τις ευρωεκλογές.

Από τότε που έκανε το σώου δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ενημερώσει τον κόσμο πόθεν έσχες και που τα βρήκες, και εάν είναι νόμιμες οι εταιρίες σου.

Το γεγονός ότι ζητούν το πόθεν έσχες να κατατεθεί στο κόμμα έχει και αυτό τη σημασία του προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να επικαλεστεί ο Στέφανος Κασσελάκης την κατάθεσή του αρμοδίως.

Σε κάθε περίπτωση, τα ονόματα αυτών που ακούγονται ως εν δυνάμει υποψήφιοι για αρχηγοί δεν έχουν ανάλογα προβλήματα δεδομένου ότι ως αιρετοί καταθέτουν κάθε χρόνο πόθεν έσχες. Ως εκ τούτου, η ως άνω προϋπόθεση δείχνει Στέφανο Κασσελάκη



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου