Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

H Ζωρζέτα Λάλη και η οικογένεια της δέχεται απειλές για να δώσει την έδρα στον τυχοδιώκτη Κασσελάκη


 

Δεν παραιτείται από τη θέση της ως επιλαχούσα βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει η Ζωρζέτα Λάλη, και το θέμα της εισόδου Κασσελάκη στην βουλή μας τελείωσε. 

Για να μπορέσει ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης να πάρει την έδρα που δεν δικαιούται, θα πρέπει να παραιτηθούν της θέσης τους η Πόπη Τσαπανίδου, ο Μιχάλης Καλογήρου, η Τζένη Λειβαδάρου και τέλος η Ζωρζέτα Λάλη, η οποία εάν δεν πάρουν την έδρα οι προηγούμενοι θα την κρατήσει η ίδια.

Η Ζωρζέτα Λάλη, δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα τιμήσει την θέση της στο ψηφοδέλτιο και θα ορκιστεί βουλευτής, όπως δήλωσε και τον περασμένο Μάρτιο.

Το ανησυχητικό είναι ότι με πρακτικές μαφίας η ίδια δηλώνει πως έλαβε απειλές για την ίδια και την οικογένειά της γιατί δεν δίνει την έδρα στον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη στο dnews.gr :

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.

Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου