Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Σφραγίστηκε το beach bar στη Χαλκιδική όπου έγινε η συμπλοκή με τους Βούλγαρους κακοποιούς που τους άφησαν και ελεύθερους

 


Το beach bar όπου συνέβη το περιστατικό με τους πυροβολισμούς μεταξύ των Βούλγαρων κακοποιών σφραγίστηκε τη Δευτέρα (19/8) από τον Δήμο Κασσάνδρας όπου και υπάγεται.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι κακοποιοί επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλωτσιές. 

Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλοι τρεις κακοποιοί, που άρχισαν να πυροβολούν.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο άτομα, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες κακοποιοί οδηγήθηκαν χθες, Κυριακή, στον εισαγγελέα. Από αυτούς για τον έναν διατάχθηκε συνέχεια της έρευνας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους εναπομείναντες τέσσερις η υπόθεση πέρασε στα χέρια της ανακρίτριας. Ήδη χθες ο ένας από την τετράδα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου, ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, που απολογήθηκαν σήμερα για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.

Όσον αφορά τους τρεις τραυματίες, που παραμένουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία, συνελήφθησαν με το αδίκημα της συμπλοκής, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με λίγα λόγια σκληροί κακοποιοί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου