Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ο Νίκος Παππάς απειλεί στην αργκό της Greek Mafia ότι θα στείλει ''πεϊνιρλί'' δηλαδή βόμβα σε σπίτι - Εισαγγελέας υπάρχει;;;;;

 


Το νέο ηχητικό με πρωταγωνιστή τον επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά κάνει τον γύρο των social media, ενώ πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: Επί τρεις ημέρες είναι «εξαφανισμένος» ο ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο ο Πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης. Εκείνος που θα έφερνε νέα ήθη στην πολιτική δεν έχει να πει ούτε μια λέξη για τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες λεκτικές επιθέσεις και απειλές του Ευρωβουλευτή του Ν. Παππά, που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Στο νέο ηχητικό από συνομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Παππάς ακούγεται σαν αρχηγός της Greek Mafia να απειλεί κάποιον, λέγοντας: «Αγράμματο σκουπίδι, άκουσε να δεις για το καλό σου. Πρόσεχε τι λες, πώς τα λες και σε ποιον τα λες. Θα σου στείλω κανένα ''πεϊνιρλί'' στο σπιτάκι σου, είσαι φακελωμένος. Πρόσεχε. Ποιο τμήμα; Ποιο τμήμα, βρε σκουπίδι αγράμματο, απόβλητο της κοινωνίας; Που θα κλαίει η μάνα σου η βρομιάρα και ο πεταμένος ο πατέρας σου, άμα θέλω. Τέλος πάντων. Πίστεψέ με, δεν θα τους αρέσει και πολύ. Και δεν είσαι και ο πιο συμπαθής από όλους. Λοιπόν, σκουπίδι, εξαφανίσου μη σου γα... (σ.σ.: κόβεται το ηχητικό)».

Αυτή η απειλεί είναι πάρα πολύ σοβαρή για να την αγνοήσει η δικαιοσύνη, και εννοείται ότι η κοινή γνώμη θέλει άμεσα στην παρέμβαση της, γιατί έχουμε ξεκάθαρα να κάνουμε με κακοποιό που είναι αδίστακτος και θέλει να στείλει βόμβα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου