Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Δεν πρόκειται να γίνει γάμος Κασσελάκη γιατί έχει γίνει, γλέντι για προβολή θα γίνει - Τότε γιατί ζητάνε λεφτά;;;


 

Άλλη μία ευκαιρία για φωτογραφίας, και ντόρου γύρω από το όνομα του βρήκε ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης, και σίγουρα δεν πρόκειται να παντρευτεί όπως λέει γιατί ο γάμος έχει γίνει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, άρρωστος με την δημοσιότητα αφού βρήκε πόρτα τον ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε το εκμεταλλεύεται, και δεν τον νοιάζει εάν ξεφτιλίζεται και τον σιχαίνεται ο κόσμος, προβολή να έχει και ότι να' ναι!!

Έτσι λοιπόν, δεν πρόκειται να γίνει γάμος, κακός εξαπατά όποιος το κάνει τον κόσμο γιατί, θα γίνει για δημοσιότητα και μόνο τετραήμερο γλέντι.

Αυτό ξεκαθαρίζει ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, εξηγώντας ότι «ο γάμος του κ. Κασσελάκη και του κ. Μακμπέθ εμφανίζεται ότι έχει δηλωθεί στην αλλοδαπή, ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει πολιτικός γάμος, δηλαδή αυτή η διοικητική πράξη».

«Δεν μπορεί να γίνει νέος γάμος. Η εκτίμησή μου είναι ότι από τη στιγμή που δηλώθηκε ο γάμος που έγινε στο εξωτερικό, μένει να γίνουν µόνο οι εκδηλώσεις», αναφέρει μιλώντας στα «Παραπολιτικά» ο δήμαρχος Πλατανιά.



Το θέμα είναι αφού δεν θα γίνει γάμος, η λίστα γάμου τι ρόλο παίζει; Γιατί αυτή η επαιτεία για να ξηλωθεί ο κόσμος;;;;;; Αυτά γίνονται μόνο στον γάμο και όχι σε μιά εκδήλωση για να βγάλουν φωτογραφίες και να έχει δημοσιότητα ο τυχοδιώκτης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ;;;










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου