Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

33 ημέρες προκλητικά άφαντοι οι κακοποιοί που έδειραν τον Ελληνοκαναδό - νέο βίντεο με τον ξυλοδαρμό του

 




Πολλά ερωτηματικά για την ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη και την αποτελεσματικότητα της προκαλεί το ότι 33 ημέρες δεν έχουν συλληφθεί οι κακοποιοί που πήγαν να σκοτώσουν τον Ελληνοκαναδό.

Αποτροπιασμό προκαλεί νέο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το protothema.gr, το οποίο καταγράφει τον βίαιο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού χρηματιστή στο Ηράκλειο Κρήτης, μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε όλα τα βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα όλων των κακοποιών, όπως και σε αυτό το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το θύμα να δέχεται μια καρέκλα στο κεφάλι και να πέφτει αναίσθητο στο έδαφος, ενώ οι αδίστακτοι κακοποιοί συνεχίζουν να χτυπούν με κλοτσιές.

Το βίντεο αρχικά καταγράφει δύο άτομα να επιτίθενται με γροθιές εναντίον του 17χρονου γιου του χρηματιστή. Αφού η επίθεση ολοκληρώνεται, οι δύο άνδρες αποχωρούν και συναντούν τους υπόλοιπους δράστες για να συνεχίσουν το έργο τους.

Στη συνέχεια, ένας από αυτούς επιτίθεται βίαια στον χρηματιστή, χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια καρέκλα. Το θύμα πέφτει αναίσθητο στο έδαφος, ενώ η επίθεση εναντίον του συνεχίζεται από άνανδρους χωρίς παντελόνια κακοποιούς με κλοτσιές στο κεφάλι και το σώμα του. 

Ο άνθρωπος που βρίσκεται από πάνω του και εκλιπαρεί τους δράστες να σταματήσουν να τον χτυπούν, είναι ο 17χρονος γιος του, ενώ οι κακοποιοί συνεχίζουν.

Παρά τη σοβαρότητα της επίθεσης και όσα φαίνονται στο βίντεο, έχουν περάσει 33 ημέρες από το συμβάν και οι ανίκανες και ανεπαρκής αστυνομικές αρχές του νησιού ηθελημένα η όχι, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τους δύο ταυτοποιημένους δράστες εις βάρος των οποίων εκκρεμούν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης, αν και οι δράστες είναι περισσότεροι και τα εντάλματα έπρεπε επίσης να είναι περισσότερα.

Επιπλέον, ο τρίτος δράστης που χτύπησε το θύμα με την καρέκλα στο κεφάλι παραμένει άγνωστος και δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του.

Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την καθυστέρηση και αστοχία των αστυνομικών ερευνών, χαρακτηρίζοντας ανίκανους τους αστυνομικούς, και ακόμα χειρότερα διαπλεκόμενους.

Το βίντεο ντοκουμέντο αποτελεί τρανταχτή απόδειξη της βαρβαρότητας της επίθεσης που δέχτηκε ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής και αναδεικνύει την ανάγκη για άμεση απόδοση δικαιοσύνης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου