Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Βραβείο φαιδρότητας στον Γιαννούλη - Ο Πολάκης δεν είπε στην Συρέγγελα "βούλωσε το" αλλά " βουλώστε το"

 



Ο Γιαννούλης μας έχει συνηθίσει στην φαιδρότητα, αλλά αυτή την φορά και στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον τραμπούκο Παύλο Πολάκη κάνει τον "ακριβολόγο", προκαλώντας όσους τον ακούν και γράφοντας άλλη μία ξεφτίλα στο ενεργητικό του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, αναφορικά με τις χυδαιότητες του Παύλου Πολάκη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN, στους δημοσιογράφους Γιάννη Κολοκυθά και Παναγιώτη Στάθη, είπε να προκαλέσει και να γελοιποιηθεί.

Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κοροιδεύει τον κόσμο, αφήνει ελεύθερο ένα τραμπούκο να κάνει και να λέει ότι θέλει και δεν λαμβάνει μέτρα εναντίον του, υποστήριξε ότι παρά τους κακούς του τρόπους, στον τομέα της διαφάνειας έκανε καλή δουλειά, κάτι που δεν έχει δει κανένας πολίτης αντίθετα τον βλέπει συνέχεια κατηγορούμενο για συκοφαντική δυσφήμιση και μάλιστα έχει και καταδίκες. 

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι όταν «είπε ξαφνικά στην κυρία Συρεγγέλα "βούλωσέ το εσύ και πήγαινε κάνε καμιά δουλειά", οπότε τελείωσε το θέμα» ο φαιδρός με βραβείο Γιαννούλης είπε ότι ο Παύλος Πολάκης «για την ακρίβεια είπε "επιτέλους βουλώστε το"». 

Με λίγα λόγια εάν κάποιος σου μιλήσει άσχημα στον πληθυντικό και όχι στον ενικό κατά τον φαιδρό συριζαίο Γιαννούλη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Οι δημοσιογράφοι ακούγοντας αυτή την γελοιότητα που ξεστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντέδρασαν λέγοντας «ναι, "βουλώστε το", έτσι είπε. Αυτό δικαιολογεί τη στάση του;» και «δηλαδή θα μιλάγατε έτσι την κόρη σας - στην κόρη μου να μιλήσει κάποιος έτσι;», ο κύριος Γιαννούλης είπε «όχι βέβαια» για να συνεχίσει λέγοντας «επιμένετε σε ένα πράγμα που σας το έχω πει».

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι του κάνει εντύπωση για το άλλοθι που δίνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Παύλο Πολάκη σε πολλές περιπτώσεις, ο κύριος Γιαννούλης είπε ότι δεν δίνει κανένα άλλοθι, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου που είπε «εδώ σας είπα ότι είπε "βούλωσέ το" και λέτε ότι "είπε βουλώστε το". Επειδή - πληθυντικό. Πάμε να το μαζέψουμε από όλες τις πλευρές», με τον Χρήστο Γιαννούλη να απαντά ότι «δεν πάμε να το μαζέψουμε από πουθενά. Θέλω να είμαστε ακριβείς»! 

Δικαιολογημένα λοιπόν βραβείο φαιδρότητα στον Χρήστο Γιαννόπουλο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου