Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Γελάει ο κόσμος με τον Κασσελάκη που ξεστόμισε : Έγινα πρόεδρος για να σας βοηθήσω να επιβιώσετε!


 

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καταλάβει ότι αυτή η συνταγή του σωτήρα, όλα κατεστραμμένα, πεθαίνει η Ελλάδα κτλπ, δεν έπιασε και ο ΣΥΡΙΖΑ καταπονίστηκε.

Μην μπορώντας όμως να κάνει κάτι άλλο διαφορετικό, τάζει τα πάντα στους πάντες, υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και θεωρεί τον εαυτό του σωτήρα, παρά το ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θέλει.

Από την Κρήτη που βρίσκεται σε περιοδεία ο Κασσελάκης και μην μπορώντας να μαζέψει κόσμο να τον ακούσει, ανέβηκε σε ένα τραπέζι και είπε στον κόσμο ότι μας έκανε και χάρη που έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μόλις τελείωσε το make up σε κατάστημα της περιοχής, ο Στέφανος Κασσελάκης στην Ιεράπετρα Κρήτης, έκανε ομιλία σε 50-60 άτομα και ανέβηκε... πάνω σε τραπέζι ενός εστιατορίου ώστε να δούν τον σωτήρα, λές και όρθιο 50-60 άτομα δεν θα τον έβλεπαν.

Ο Κασσελάκης ομολόγησε ότι ήρθε τουρίστας στην χώρα μας, δεν περίμενε ποτέ να γίνει πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά αναγκάστηκε να έρθει από τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση του Τσίπρα, ώστε να βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες να επιβιώσουν, και δεν πρέπει να έχει υπάρξει σοβαρός άνθρωπος που τον άκουσε και δεν γέλασε.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα να πάνε τα πράγματα όπως πήγαν, δεν περίμενα να φύγει ο Αλέξης, δεν περίμενα να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά αυτά τώρα είναι ιστορία, τώρα πρέπει να σκεφτούμε εσείς πως θα επιβιώσετε». 

Η απώλεια σοβαρότητας του Κασσελάκη επιδεινώνεται καθημερινά!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου