Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Συνεχίζει να κάνει το θύμα ο Ανδρουλάκης γνωρίζοντας ότι ήρθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια την οποία γνωρίζει εδώ και μήνες


 

Κατά πρώτο να ξεκαθαρίσουμε ότι υπήρχε λόγος σοβαρός που η ΕΥΠ προχώρησε στη νόμιμη επισύνδεση του τηλεφώνου του.

Κατά δεύτερο, τέλος χρόνου Ανδρουλάκη όσο και να κρύβεσαι πίσω από τις καθυστερήσεις έρχεται η ώρα που θα μάθουμε γιατί ήσουν επικίνδυνος για την Ελλάδα.

Δυστυχώς ο Νίκος Ανδρουλάκης ακόμα και σήμερα κρύβεται πίσω από συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις στις οποίες στηρίχθηκε και η εισαγγελική εντολή για τη «νόμιμη επισύνδεση» της τηλεφωνικής γραμμής του γιατί ξεκάθαρα δεν υπήρχε τίποτα παράνομο, οπότε οποιοσδήποτε ισχυρισμόσ περί «υποκλοπών» δεν υπάρχει.

Σήμερα μετά την συνάντηση του με τον Ράμμο συνέχισε να εξαπατά τους Έλληνες λέγοντας : “Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια”!1 Ποια αλήθεια ρε Ανδρουλάκη; Αφού την ξέρεις γιατί μας κούρασες και δεν την λες με τις οποίες επιπτώσεις για την πολιτική σου καριέρα;

Υποκλοπές το έβγαλε ο Νίκος Ανδρουλάκης για να κάνει το θύμα και να κρυφτεί για να μην χρειαστεί ο ίδιος να αποκαλύψει την αλήθεια.

Τέλος χρόνου λοιπόν Νίκο Ανδρουλάκη, ένοχος η αθώος; Θύμα, η επικίνδυνος;  Μένει να αποκαλυφθεί με τις επικείμενες εξελίξεις έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που δέχθηκε εν μέρει και όχι στο σύνολο τους ισχυρισμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι και πάλι η συμπεριφορά του Νίκου Ανδρουλάκη που κοροιδεύοντας τον Ελληνικό λαό μίλησε για «νίκη του κράτους δικαίου» και την απόλυτη δικαίωσή του την περασμένη Παρασκευή, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Και επειδή ξέρει ότι υπάρχει μιά διαδικασία για να μπορέσει η ΑΔΑΕ να τον ενημερώσει, συνεχίζει να κάνει το θύμα, χωρίς ίχνος ηθικής.

Ήρθε η ώρα να πέσει φως στην υπόθεση και θα διαλύσουν τους μύθους γύρω από τις «υποκλοπές». Ποιος ζήτησε τη «νόμιμη επισύνδεση» του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, πότε και γιατί. Αλλά κυρίως ο λόγος, βάσει του οποίου η εισαγγελέας της ΕΥΠ διέταξε την επισύνδεση, για την οποία υπενθυμίζεται άλλωστε ότι χρειάστηκαν έξι υπογραφές υπηρεσιακών στελεχών της ΕΥΠ και όχι μόνο μια υπερβολική ή αυθαίρετη προσωπική απόφαση της εισαγγελέως. Αυτό σημαίνει ότι και ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει να πει την αλήθεια και να ενημερώσει τους πολίτες αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Χρήστο Ράμμο, ποιος ήταν πραγματικά ο λόγος της παρακολούθησής του, κάτι που ξέρει πολύ καλά ο Ανδρουλάκης και φοβάται να βγεί η αλήθεια στον Ελληνικό λαό γιατί θα τελειώσει η πολιτική του καριέρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου