Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο Ν. Παππάς αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει ένταση

 


Ανήμποροι στην αντιπολίτευση να παράγουν πολιτικό λόγο και να παρουσιάσουν σχέδια για την χώρα, επιδίδονται σε λάσπη, ένταση, χυδαιότητα και φαιδρότητα.

Στο κανάλι ACTION o καταδικσμένος 13-0 Νίκος Παππάς ομολόγησε ότι υπήρχε σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει ένταση : «Υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του Βήματος»

Στην αποκάλυψη ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πριν το δημοσίευμα του «Βήματος», προχώρησε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Action24.

Ο Νίκος Παπαθανάσης ρώτησε τον Νίκο Παππά για τον λόγο που «όλη αυτή η συζήτηση δεν έγινε πριν από έναν χρόνο και γίνεται τώρα» και γιατί ταυτίζεται με το δημοσίευμα.

«Έχει ξεσηκωθεί ένα κύμα το οποίο το σήκωσαν οι συγγενείς των θυμάτων. Έχουν μαζευτεί ένα εκατ. υπογραφές και δεν υπάρχει πολιτική εξουσία που θα μπορούσε να κωφεύσει απέναντι σε αυτό το κύμα αξίωσης για την αλήθεια» είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς για να συνεχίσει αναφερόμενος στην προετοιμασία με τα άλλα κόμματα για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του «Βήματος: «Ποιος σας είπε πως δεν υπήρχαν συζητήσεις χωρίς να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη. Αυτά δεν γίνονται από ένα βράδυ σε πρωί».

Ο κ. Παππάς μαρτύρησε ή του ξέφυγε πριν λίγο ότι υπήρχε προσυνεννόηση , άρα προετοιμαζόταν από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης στη Βουλή κατά την ομιλία του στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ζήτησε «να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την πρωτοφανή τυμβωρυχία». «Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε, αλλά σήμερα δεν έχει προηγούμενο», είπε.

«Έγινα κι εγώ πατέρας μέσα σε αυτό το χρόνο. Κι ασχέτως της ιδιότητας της πολιτικής, της κυβερνητικής, είναι πάρα πολύ άσχημο να κουνάτε το δάχτυλο σε έναν εκπρόσωπο άλλου κόμματος, είναι πολύ βαρύ να λέτε ότι συγκαλύπτει. Κάθε πατέρας πονάει το ίδιο, κυρίως βέβαια αυτοί που χάνουν τα παιδιά τους», κατέληξε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου