Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η γνωστή τακτική ΣΥΡΙΖΑ είπα ξείπα και άσε τα κορόιδα να ψάχνουν - Ο Παππάς λέει τώρα δεν υπήρξε προσυνεννόηση

 


Προσπάθεια να μαζέψει την χθεσινή ομολογία του περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο καταδικασμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς.

Η χθεσινή ομολογία του περί «προσυνεννόησης» των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, δηλαδή όλα στημένα για να αποφύγουμε τον πάτο, προκάλεσαν πολιτικό σάλο, με το ΠΑΣΟΚ να δικαιολογείται ότι πρόκειται για «φαντασιώσεις». 

Σήμερα ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς ανταπέδωσε τον όρο στο ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε πως «δεν υπήρξαν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα».

Ο φαιδρός Παππάς χωρίς ίχνος ντροπής είπε τώρα «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Φαντασιώσεις είναι τα σενάρια συνωμοσίας που διακινεί η Νέα Δημοκρατία ότι αυτή η πρόταση δυσπιστίας έχει να κάνει με ταπεινά ελατήρια ή εντολές συμφερόντων».

Στη συνέχεια, ο καταδικασμένος βουλευτής Παππάς επιμένοντας στη χθεσινή τοποθέτησή του, επεσήμανε πως «δεν έγιναν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα».

«Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν ωριμάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είδα και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Είναι ακριβές ότι έγιναν τηλεφωνήματα, δεν έγιναν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα προφανώς. Υπήρξε συνεννόηση και εκ των υστέρων διαμορφώθηκε ένα κείμενο, που το υπογράφουν τέσσερα κόμματα. Λοιπόν, αυτό προσπαθεί να το δηλητηριάσει η Νέα Δημοκρατία ως διαδικασία. Δεν θα τσιμπήσουμε».

«Θα ήταν ευχής έργον, να είναι οι επαφές και συστηματικές και να έχουν ωριμάσει και οι συνθήκες για να κάνουμε αυτή την κίνηση και πιο νωρίς, διότι, να θυμίσω ότι λίγες μέρες πριν είχαμε τη διαρροή δεδομένων προσωπικών των εκλογέων», πρόσθεσε με τις γνωστές παπάτζες ο Ν. Παππάς.

«Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για το θέμα της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας», τόνισε ο κ. Παππάς μιλώντας και στο ΟΡΕΝ. «Το να φτάσουμε σε αυτή τη διαδικασία είναι προϊόν ωρίμανσης και προφανώς ζυμώσεων. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, μεμπτό και επιλήψιμο. Η ιδέα της πρότασης δυσπιστίας κυκλοφορούσε και πιο πριν. Είχε κάνει πρόταση και η Νέα Αριστερά με αφορμή το άρθρο 16. Άρα, δεν κατάλαβα προς τι η έκπληξη;», είπε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου