Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η στιγμή που αστυνομικός πέφτει νεκρός από πυροβολισμό μετά από έλεγχο σε αυτοκίνητο


 

Τη στιγμή που ο 31χρονος αστυνομικός, Τζόναθαν Ντίλερ έπεσε νεκρός στη Νέα Υόρκη, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από τον 34χρονο Γκάι Ριβέρα, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ακούγονται οι δύο πυροβολισμοί που έριξε ο 34χρονος με τη μια σφαίρα να καρφώνεται στο στομάχι του άτυχου αστυνομικού κάτω από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο δράστης.

Στο  βίντεο ακούγεται ο αστυνομικός να λέει «ωχ Θεέ μου» στους συναδέλφους του που έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.


Η δολοφονία του αστυνομικού συνέβη στο Κουίνς, όταν ο Ντίλερ μαζί με έναν συνάδελφό του θέλησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν μέσα ο 34χρονος, επειδή είχε παρκάρει σε χώρο για λεωφορεία.

Ο συνάδελφος του 31χρονου αστυνομικού πυροβόλησε δύο φορές για να απαντήσει στα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 34χρονος δράστης στην πλάτη.

Ο αστυνομικός, ήταν πατέρας ενός παιδιού και είχε μόλις 3 χρόνια υπηρεσίας στο NYPD, κατέληξε στο νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε.

Ο 34χρονος δράστης, ο οποίος είχε 21 καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, είχε βγει από τη φυλακή το 2021 έχοντας εκτίσει πέντε χρόνια ποινής για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου