Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Οργή των πολιτών για τους αρχηγούς που ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίζοντας την χώρα από το 2015

 


Από το πρωί πήγαμε σε καφετέριες στις περιοχές Ηλιούπολης και Αργυρούπολης, πίνοντας καφέ και ρωτώντας του πολίτες για τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Μόνο καλό στον ΣΥΡΙΖΑ και στο νούμερο Στέφανο Κασσελάκη, δεν κάνουν όσα λέει και όσα κάνει προσβάλλοντας και διασύροντας μια χώρα που γιορτάζει φέτος 50 χρόνια Δημοκρατίας.

Από το 2015 που ο Αλέξης Τσίπρας, οδήγησε την χώρα στα βράχια και σε κάθε τι που έκανε, και κάθε του τοποθέτηση έκανε μεγάλο κακό, μέχρι σήμερα που ένας τουρίστας που ήρθε για διακοπές έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, και συνεχίζει να κάνει κακό στην Ελλάδα και στην πολιτική ζωή της χώρας, οι πολίτες που έπαθαν, έμαθαν, και αντιμετωπίζουν τους καραγκιόζηδες όπως του αξίζει.

Όπου και να πας όποιον και να ρωτήσεις για τις φαιδρές δηλώσεις του νούμερου Κασσελάκη για τις φαιδρότητες τύπου "καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές και με διεθνής παρατηρητές, λες και είμαστε Ουγκάντα", λένε όλοι την ίδια κουβέντα, φτάνει με τους άθλιους που ψηφίζει για αρχηγούς του ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτόν θα τον πληρώσει και πάλι ακριβά ο θίασος της αντιπολίτευσης.

Αυτό που τόνισαν είναι ότι πρέπει να αποκαλυφθούν και οι εταιρίες του Κασσελάκη, και το εάν ήταν νόμιμος όταν ανέλαβε αρχηγός του θιάσου!!!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου