Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια ο αντρόπιαστος Κασσελάκης προσβάλλοντας την δημοκρατία στην χώρα μας

 



Το ότι φόρτωσαν οι Συριζαίοι άλλο ένα νούμερο στην χώρα, να παίζει μαζί της, θα το πληρώσουν και πάλι.

Κενός πολιτικού λόγου, τάζει τα πάντα για να γίνει αρεστός, λαικίζει αμφισβητώντας ακόμα και το πολίτευμα της χώρας, την λαική βούληση, και με μια κάμερα τραβάει κάθε του εμφάνιση γνήσιος ινφλουένσερ.

Διεθνείς παρατηρητές και στις ευρωεκλογές ζητάει ο φαιδρός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με άρθρο του την Τρίτη στην Εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αυτός που υπονονομεύει το πολίτευμα με την πρότασή του αυτή, αγνοώντας ο φαιδρός την ζημιά που κάνει σε μια δημοκρατική χώρα.

Στο ίδιο άρθρο, το οποίο, όπως αναφέρει, έγραψε μετά την παρέλασή του στη Θήβα από την οποία επέστρεψε και τα λέει χωρίς να ντρέπεται «συγκινημένος, ανανεωμένος, ανυποχώρητος», ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει αιχμές και για τη στάση του ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο διάστημα γράφοντας «γύρω από την πρόταση μομφής στοιχίζονται όλοι εκείνοι οι "προοδευτικοί" πολιτικοί που απέκλεισαν προεκλογικά τις αλλεπάλληλες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για κυβερνητική συνεργασία διατηρώντας τον Μητσοτάκη στην εξουσία. Και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κυβερνήσει για δεύτερη φορά - κι αυτός ανανεωμένος, ανυποχώρητος, ανεξάρτητος - οι ίδιοι "προοδευτικοί" άνθρωποι θα είναι πάλι απέναντί του».

Παραδέχεται, επίσης, ότι η πρόταση μομφής είναι «μια διαδικασία-σόου που δεν θα καταφέρει δυστυχώς τίποτα ως προ την ουσία, την κρατική συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών» επιμένοντας ότι «η λύση στο σημερινό πολιτικό αδιέξοδο» είναι «άμεση παραίτηση και προκήρυξη εκλογών», αδιαφορώντας για την λαική βούληση και παίζοντας με τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

Στο κείμενο, τέλος, ο κ. Κασσελάκης έχει και μια αιχμή για τον ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου Τσίπρα γράφοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πανέτοιμος και μάλιστα με την καλύτερη οικονοιμική και φορολογική δέσμη προτάσεων που έχει κατατεθεί τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας».

Αναφέρει μάλιστα τον πρωθυπουργό μονάρχη, ποιος το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης με αποδοχή μόλις 7% για να γίνει πρωθυπουργός, που θα πέσει με πάταγο, δείχνοντας το πόσο γελοίος και επικίνδυνος είναι για την χώρα μας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου