Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Η ανεύθυνη αντιπολίτευση με ανεπαρκείς αρχηγούς γλύφει τις ομάδες και αντιδρά στα μέτρα της κυβέρνησης

 


Η αντιπολίτευση, δηλαδή ο λίγος Ανδρουλάκης, και ο ακατάλληλος για την πολιτική Κασσελάκης, αδιαφορώντας για το ότι στα γήπεδα κυκλοφορούν κακοποιοί μέλη εγκληματικών οργανώσεων που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των φιλάθλων, γλύφουν για ψήφους. 

Κάνοντας προσπάθεια ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά, μήπως πάρουν κανένα ψήφο, αντιδρώντας σε μέτρα τα οποία χειροκρότησε όλος ο νοήμων και σοβαρός κόσμος, κράτησαν αποστάσεις από την απόφαση της κυβέρνησης για «λουκέτο» στα γήπεδα της Super League ως ένα από τα μέτρα κατά της βίας. 

Ο ακατάλληλος και προκλητικός σε κάθε του τοποθέτηση πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την απόφασή της στράφηκε κατά των φιλάθλων, ενώ για τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν (κάμερες στα γήπεδα κ.λπ.) μάλλον συμφώνησε, καθώς ανέφερε στο Twitter ότι «είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν».

«Η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Σήμερα, με τις ανακοινώσεις της ομολογεί ότι οι μέχρι τώρα εξαγγελίες της ήταν ατελέσφορες και ανίκανες να αντιμετωπίσουν την οπαδική βία», τόνισε σε ανακοίνωσή του από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας το πόσο ανεύθυνο και λίγο είναι για ακόμα μία φορά.

Για «απόφαση εντυπωσιασμού που εμπεδώνει τη λογική της συλλογικής τιμωρίας ομάδων και φιλάθλων» έκανε λόγο και η Νέα Αριστερά, δηλαδή να είχαμε να λέγαμε αδιαφορώντας για την ασφάλεια των φιλάθλων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου