Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή - Βίτσας για ήττα ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φταίει και ο εγκλεισμός λόγω Covid



Γελάει όλη η Ελλάδα με την προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ήττα.

Τα νούμερα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να εξηγήσουν τους λόγους της ήττας με τον Δ. Βίτσας να βλέπει ευθύνες και στο εγκλεισμό λόγω κορωνοϊού ,αφήνοντας όσους το άκουσαν να λιώνουν στα πατώματα από τα γέλια

To στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαϊου, μετά την χθεσινή του δήλωση πως «ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ευθύνη» για την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται και ρίχνει αυτή τη φορά την ευθύνη και στο lockdown λογω κορωνοϊού και όχι στον Τσίπρα.

«Καταρχήν υπάρχει η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα. Θα έλεγε κανένας ότι έχει την ουσία της αυτοκριτικής, αν το ψάξεις όμως θα βγουν και άλλα συμπεράσματα, όπως για παράδειγμα δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας και στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας, του εγκλεισμού. Λέω εγώ ένα παράδειγμα τώρα» τόνισε ο κ. Βίτσας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων πως έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός στην συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βίτσας τόνισε πως «μπορεί να έπαιξε με έναν απλοϊκό τρόπο. Βίωσε μία άλλη λογική όλος ο πληθυσμός, οπότε η λέξη σταθερότητα, σταθερή κυβέρνηση περνούσε πολύ πιο εύκολα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου