Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ν.Δ. για Ανδρουλάκη που αναμασά το αφήγημα ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν κατεστραμμένη Ελλάδα

 Αντί να κάνει την διαφορά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ειδικά τώρα που οι πολίτες έχουν απαξιώσει τον Αλέξη Τσίπρα και τα αφηγήματα του, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα που καταδίκασε τον ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια των πολιτών.

Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι και ο Ανδρουλάκης δεν έχουν καταλάβει τι είπε ο Ελληνικός λαός, και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Εάν είχε πάρει το μήνυμα ο Ανδρουλάκης θα καταλάβαινε ότι το μόλις 2% κέδρος που πήρε από το 11% που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα, αντίθετα πρέπει να προβληματιστεί γιατί δεν κατάφερε να φτάσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας πως «ταυτίστηκε για άλλη μια φορά με το μαύρο οικονομικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1 ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, ενώ επιτέθηκε ξανά στον πρωθυπουργό για την πορεία της χώρας, με τον κ. Σκέρτσο να αναφέρει πως «αφού οι πολίτες απέρριψαν στην κάλπη την καινοφανή άποψη του κ. Ανδρουλάκη ότι το τρίτο κόμμα θα επιλέξει τον πρωθυπουργό της χώρας, σήμερα ταυτίστηκε για άλλη μια φορά με το μαύρο οικονομικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για μια κατεστραμμένη οικονομικά Ελλάδα».

«Ο κ. Ανδρουλάκης αναμασά σήμερα όσα έλεγε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας, τα οποία κρίθηκαν και απορρίφθηκαν από τους πολίτες. Προσπαθεί δε να λανσάρει τις δικές του επιθυμίες ως ανάγκη για τη χώρα, εκφράζοντας άλλη μια καινοφανή θεωρία: ότι οι πολίτες ψηφίζουν στις 25/6 για αντιπολίτευση, ενώ αυτό που κρίνεται είναι το αν η χώρα μας θα έχει μια αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας», υπογράμμισε ο Άκης Σκέρτσος.

«Είναι προφανές ότι μοναδικός στόχος του είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν μας αφορά και σίγουρα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες. Η Ελλάδα κοιτά σταθερά, τολμηρά, μπροστά» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Άκης Σκέρτσος, ασκώντας δριμεία κριτική στα όσα υποστήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου