Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Καθεστωτική νοοτροπία Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε μόνο αυτός και κανένας άλλος



Ο Τσίπρας, μίλησε μόνος του και ζήτησε από όσους έχουν θέματα με τον ΣΥΡΙΖΑ να γράψουν μια έκθεση ιδεών και να του την δώσουν.

Έδειξε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα καθεστωτικό αρχηγό κόμματος, επικίνδυνο και για το ίδιο το κόμμα.

Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε μια Κεντρική Επιτροπή για να μιλήσει και να επιρρίψει ευθύνες σε όλους τους άλλους και προκλητικά στους πολίτες, που δεν έπεσαν στην απάτη του και δεν πίστεψαν τα χυδαία και αισχρά ψέματα του.

Είχε το θράσος να επιρρίψει ευθύνες στους πολίτες που δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν στις εκλογές, γιατί αυτός είναι ο τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας.

Έριξε ευθύνες και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν λάθη και δεν είχαν… συλλογικότητα. 

Και μόλις έκανε τον μονόλογο του, η Ράνια Σβίγκου με καθεστωτική νοοτροπία αποφασίζουμε και διατάζουμε, ανέλαβε να μην αφήσει τους άλλους να… μιλήσουν.

Λες και βλέπαμε καθεστώς Βόρειας Κορέας, ο Τσίπρας τους κατηγορούσε και αυτοί τον χειροκροτούσαν.

Όποτε δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας, είχε και την συνέχεια φταίνε οι άλλοι και κυρίως  οι πολίτες που δεν κατάλαβαν τι έκαναν, ότι ψήφισαν παραπλανημένοι από την δήθεν προπαγάνδα της κυβέρνησης και όχι επειδή αυτός είναι απατεώνας, ψεύτης, και δεν τον θέλει κανένας. 

Η Ράνια Σβίγκου δεν άφησε να μιλήσει κανένας άλλος για να μην αμφισβητηθεί ο… καταπληκτικός αρχηγός, και απλά τους ζήτησε να καταθέσουν… γραπτά τις θέσεις τους.

Με λίγα λόγια, ούτε 20% δεν πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Τσίπρα, ένα 3% και να παλεύει να μπεί στην βουλή θα ήταν κάτι που το εύχεται η πλειοψηφία των πολιτών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου