Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Κατάντια Τσίπρα του κάνει κριτική μέχρι ο Μιθριδάτης

 


Τον έχουν όλοι στον τοίχο και δικαίως, και του τα χώνει κάθε καρυδιάς καρύδι, που είναι και δικιά του επιλογή!!

Ως «ακραία σεισμική δόνηση» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε ευτυχώς να μπει στη Βουλή, Μιθριδάτης.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα είπε για τη μεγάλη διαφορά μονάδων με τη ΝΔ: «Τέτοια ακραία σεισμική δόνηση εκλογική δεν την έχω ξαναζήσει. Νομίζω ότι ήταν πολυπαραγοντικό το αποτέλεσμα. Παίξανε πολλά πράγματα ρόλο. Υπήρξαν σφάλματα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα κάνουμε αυτοκριτική».

Όσον αφορά στην ευθύνη του αποτελέσματος, είπε: «Σαν αρχηγός είναι το λογικό και το πιο έντιμο να παίρνει την ευθύνη. Υπάρχει μια αποτυχία. Δεν μπορεί να δώσει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Αυτό δεν είναι έντιμο και δεν φημίζεται για αυτό ο Αλέξης Τσίπρας». Σε ερώτηση σχετικά για αλλαγή αρχηγού στο ΣΥΡΙΖΑ, απαντά πως «Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Νομίζω όμως πως δεν τίθεται τέτοιο σενάριο αυτή τη στιγμή. Αυτό που προέχει είναι το τι θα σχηματιστεί στις εκλογές στις 25 Ιουνίου. Σημασία έχει πάντα η προσπάθεια, να μην το βάζεις κάτω. Όλοι ξεκινάμε να κάνουμε μια προσπάθεια, έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι μπορεί και να μη πετύχει».
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου