Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

bullying άθλιων Συριζαίων σε όποιον ψήφισε Ν.Δ. - Θύμα τους και ο Βασίλης Ζούλας

 Μία ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη συντριπτική νίκη της ΝΔ στις εκλογές 2023 έμελλε να προκαλέσει το μένος άθλιων Συριζαίων.

Ο σχεδιαστής ανήρτησε φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύζυγό του Μαρέβα, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα. «Χρειαζόμαστε σταθερότητα, τόλμη και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά σε αυτή τη χώρα», έγραψε ο κ. Ζούλιας.

Η ανάρτησή του δεν άρεσε σε ακροαριστερούς Συριζαίους που τον ακολουθούν, και άρχισαν το bullying εναντίον του, δείχνοντας την μικρότητα και την αθλιότητα που τους χαρακτηρίζει.

Διαβάζοντας τα σχόλια, ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να τοποθετεί, εξηγώντας με σοβαρότητα σε ασόβαρους τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζει τη Νέα Δημοκρατία.

«Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και τρελαθήκατε όλοι. Αρχίσατε και γράφατε το μακρύ σας και το κοντό σας από κάτω, γεμάτοι θυμό. Για ποιον λόγο; Με ξέρετε οι περισσότεροι και ό,τι αφορά τη ζωή μου, ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ναι, είμαι Νέα Δημοκρατία. Ψήφισα τη Νέα Δημοκρατία γιατί ήθελα και εγώ σταθερότητα. Επιχειρηματίας είμαι. Στο επιχειρείν τα τελευταία 20 χρόνια, τα πιο δύσκολα της Ελλάδος, έχω δει τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, έχω δει τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, έχω δει τι έχει κάνει η Αριστερά και επέλεξα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία τώρα. Έχω πολλούς φίλους το Κ.Κ.Ε. εσωτερικούς στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους με αναρχικές ιδέες, όλοι φίλοι μου είναι, του αγαπάω και με αγαπάνε. Ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω», είπε ο κ. Ζούλιας.

«Τι πάθατε; Για ποιον λόγο τέτοιο μένος; Hρεμήστε, εκλογές ήταν, εντάξει χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Φυσικά και χάρηκα! Θέλω σταθερότητα, έχω μια επιχείρηση με 20 εργαζόμενους εδώ, από τους οποίους το 10% ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όλοι οι υπόλοιπο ψήφισαν άλλα κόμματα και καλά έκαναν. Ελεύθεροι είναι να ψηφίζουν ό,τι θέλουν. Και εγώ ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω. Δεν είναι ένα προφίλ που ανεβάζω μόνο ιστορίες μόδας και πράγματα για τη μόδα. Είναι ένα κοινωνικό προφίλ. Σας παρακαλώ σταματήστε! Να αγαπιόμαστε μεταξύ μας και ας αγαπηθούν και τα κόμματα μεταξύ τους επιτέλους, για την Ελλάδα μας, να πάμε μπροστά. Έπρεπε να τα πω» πρόσθεσε ο σχεδιαστής.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου