Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ: «Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό»

 


Η Στάθα Αλεξανδροπούλου, σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας κατόπιν της παράστασης προς προς υποστήριξη της κατηγορίας που κατέθεσε.

Εξερχόμενη από το κτίριο της οδού Ευελπίδων, η κυρία Στάθα Αλεξανδροπούλου, εμφανώς ανακουφισμένη από τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας του συζύγου της και δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι του συμβολαίου θανάτου ύστερα από περίπου 2 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, όσο και τους υπουργούς που υπήρξαν σ' αυτήν υπόθεση, γιατί όπως καταλαβαίνετε άνθρωποι πολλοί εργάστηκαν για το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα», είπε αρχικά ο κυρία Σταθακοπούλου.

Πρέπει να είστε υπερήφανοι για τον συνδικαλιστικό σας τομέα, είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας προσωπικά την πρόεδρο της Ενωσης, Μαρία Αντωνιάδου κι όλο το προεδρείο, «που μου συμπαραστάθηκαν απίστευτα καθ' όλη αυτή την περίοδο με κάθε τρόπο. Είναι αξιέπαινος ο συνδικαλισμός σας και να συνεχίσετε να είστε όλοι μια γροθιά. Ευχαριστώ και τη διεθνή ομοσπονδία δημοσιογράφων για τη συμπαράσταση σε όλα τα επίπεδα».

«Δύο χρόνια έγινε συντονισμένη προσπάθεια έτσι ώστε η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην ξεχαστεί. Ασκήθηκαν τρομερές πιέσεις για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν από το υστέρημά τους να δημιουργηθεί το πολυιατρείο για το Χαμόγελο του Παιδιού στη μνήμη του Γιώργου».

«Είναι μια δικαίωση γι αυτόν και τη μνήμη του (σ.σ.: η διαλεύκανση της υπόθεσης), εμείς δεν θα δικαιωθούμε ποτέ. Τώρα μας περιμένουν τα ελληνικά δικαστήρια» κατέληξε η κυρία Αλεξανδροπούλου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου