Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Γελάει ο κόσμος με τον καθηγητή του Χάρβαρντ υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστήμιων

 


Ρε κανένας σοβαρός στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο συγκεκριμένος έχει ένα επίπεδο και μία μόρφωση σπάνια για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο μυαλό είναι ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας τον κόσμο να εξοργίζεται με την κατάντια όσων μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του Τσίπρα.

Κατά της αναθέωρησης του άρθρου 16 που δεν επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα τάχθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/5) ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, Όθωνας Ηλιόπουλος, ο οποίος, ωστόσο, είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που είναι ιδιωτικό και έχει και πανεπιστημιακή αστυνομία.

«Ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα θέλουμε; ναί ή όχι;» ρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, και απάντησε «όχι εγώ».

«Άρα να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 16;» ερωτήθηκε ξανά ο Όθωνας Ηλιόπουλος και επέμεινε «όχι, κατά την άποψή μου».

Το ίδιο αρνητικός εμφανίστηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και για την παρουσία της πανεπιστημιακής αστυνομίας μολονότι αποδέχθηκε ότι στο Χάρβαρντ υπάρχει αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ίδιο στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ γίνονται διαδηλώσεις «στις οποίες πρωτοστατεί ο πρύτανης» αλλά «δεν πέφτουν μολότοφ».

Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρει δρόμο απο το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ γιατί ο τύπος έχασε κάθε σοβαρότητα με το που έγινε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου