Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Οι μουρλοκακομοίρηδες του ΜεΡΑ25 αρνήθηκαν χειραψία με τον πρωθυπουργό

 


ΜεΡΑ25, απολίτιστοι κολλημένοι, με φασιστική συμπεριφορά, μουρλοκακομοίρες και μουρλοκακομοίρηδες, έδειξαν για ακόμα μία φορά από ποιους αποτελείται το κόμμα του Βαρουφάκη.

Σε μια κίνηση υψηλού πολιτικού πολιτισμού προχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κυψέλη, όπου και παρευρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Πρωθυπουργός περπατώντας στην πλατεία της Κυψέλης πέρασε από τα περίπτερα των κομμάτων και χαιρέτησε τα μέλη των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν εκεί, τα οποία ανταποκρίθηκαν.

Στη συνέχεια πήγε και στο περίπτερο των μουρλοκακομοίρηδων του ΜεΡΑ25, που για ακόμα μία φορά απογοήτευσαν όσους παρευρίσκονταν στην πλατεία, δείχνοντας την φασιστική τους νοοτροπία.

Ο Πρωθυπουργός πέρασε και από το περίπτερο του ΜέΡΑ25 για να χαιρετήσει τους παρευρισκομένους. Τα φαιδρά μέλη του ΜέΡΑ25 αρνήθηκαν ακόμα και τη χειραψία με τον Πρωθυπουργό και ένα από αυτά μια μαυροφορεμένη μουρλοκακομοίρα αμόρφωτη και απολίτιστη του απάντησε χαρακτηριστικά: «Να μας κοπεί το χέρι!»

Η συμπεριφορά αυτή έδειξε ότι τα μέλη του ΜεΡΑ25 εκτός των άλλων δεν διαθέτουν ούτε τη στοιχειώδη παιδεία να σεβαστούν τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, έτσι μπράβο, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό, να είστε καλά» είπε ο πρωθυπουργός!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου