Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τόσο ακροαριστερό ξύλο έφαγε ο Βαρουφάκης, μυαλό δεν έβαλε, και προκαλεί με νέα ανάρτηση

 


Ο Βαρουφάκης είναι τόσο φαιδρός, που πρέπει να είναι το μοναδικό θύμα στον κόσμο που προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές από το να συλλάβουν τους δράστες.

Έφαγε τόσο ακροαριστερό ξύλο ο Βαρουφάκης, και αντί να σοβαρευτεί και να βάλει μυαλό, συνεχίζει να ξεφτιλίζεται και να προκαλεί με νέα ανάρτηση.

Κανονικά θα πρέπει να διωχθεί ποινικά για παραπλάνηση των αρχών, και ψευδής ειδήσεις, αφού με το που έφαγε το ξύλο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πει ψέματα μιλώντας για μπράβους της νύχτας που αποδείχθηκαν ακροαριστεροί αντιεξουσιαστές και μάλιστα με πλούσιο ποινικό μητρώο.

Ο Βαρουφάκης ακροαριστερός και ο ίδιος δεν μπορεί να μην κατάλαβε ότι τρώει ξύλο από συντρόφους ακροαριστερούς που δεν αντέχουν όπως φαίνεται να τον βλέπουν, αλλά παρόλα αυτά προσπάθησε να εξαπατήσει την ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας ψέματα για τους δράστες.

Το εάν θα διωχθεί ποινικά η όχι αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη, αυτό που έχει αποφασίσει όμως ο ελληνικός λαός είναι ότι πρόκειται για μεγάλη ξεφτίλα πολιτικό!!!

Πριν από λίγο με μια νέα ανάρτηση, να είχαμε να λέγαμε, και χωρίς ίχνος σοβαρότητας, δεν αναφέρετε στους ακροαριστερούς που τον κτύπησαν που δεν ήταν μπράβοι της νύχτας αλλά συντρόφια του, και λέει χωρίς ίχνος ντροπής ότι η κυβέρνηση αποπροσανατολίζει.

Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος προσπάθησε να αποπροσανατολίζει τις αρχές απο την αλήθεια και εάν ήταν κάποιος σοβαρός θα ζητούσε συγνώμη.

Να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την τραγωδία στα Τέμπη, έχει ως πρώτη προτεραιότητα ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια. Όπως αναφέρει ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 σε νέα ανάρτηση του,  «τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου