Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Μετά τον «Ευαγγελισμό» και το «Αττικό» χωρίς ράντζα

 


Μετά τον «Ευαγγελισμό», που μηδένισε τα ράντζα, και το «Αττικό» τα μείωσε στο ελάχιστο, για πρώτη φορά. Το «Αττικό» πριν από την εφαρμογή των μέτρων, ενώ είχε γύρω στις 900 προσελεύσεις και πάνω από 100 ράντζα σταθερά (119 τον Ιανουάριο), την Κυριακή με την πλήρη εφαρμογή των μέτρων που προώθησε η Κυβέρνηση, με βοήθεια από ιδιωτική δομή, ανάπτυξη κλινών από άλλες κλινικές, βοήθεια από το «Ασκληπιείο Βούλας» και εσωτερικές παρεμβάσεις το νοσοκομείο, έκλεισε την εφημερία του -κατά την οποία είχε 1074 προσελεύσεις- με μόλις 19 ράντζα τα οποία και απορροφήθηκαν εντός της ημέρας.


Στον «Ευαγγελισμό» είχαμε την Κυριακή μια ακόμη εφημερία χωρίς ράντζα, με 604 προσελεύσεις. Και αυτός θα είναι ο κανόνας από εδώ και πέρα. 

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ των υπουργείων Υγείας και Εθνικής Άμυνας για τη συν-εφημέρευση «Ευαγγελισμού» και ΝΙΜΤΣ και προβλέπει ότι το τελευταίο θα διαθέτει έως και 50 κλίνες για τις ανάγκες νοσηλείας περιστατικών που θα διακομίζονται μέσω του ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί ότι σε εφημερία του «Ευαγγελισμού» και του «Αττικού» τον Ιανουάριο είχαμε γύρω στα 150-160 ράντζα και τώρα ο «Ευαγγελισμός» έχει μηδέν και το «Αττικό» ελάχιστα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου