Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ξεφτιλίστηκε η Τσαπανίδου με το "Η θάλασσα έχει σύνορα;" προσπαθώντας να ξεπλύνει τον Αλέξη Τσίπρα

 


Το βράδυ της Πέμπτης (23/2) έγινε συζήτηση ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, και την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. 

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και τα εθνικά, η ασφάλεια και η φύλαξη των ελληνικών συνόρων.

Ο Γιάννης Οικονόμου ρώτησε την Τσαπανίδου αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να γκρεμίσει τον φράκτη στον Έβρο, καθώς έχουν υπάρξει τοποθετήσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κατασκευής του. Στη διατύπωση της ερώτησης, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως η θάλασσα έχει σύνορα, με εμφανή στόχο να υπενθυμίσει τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ το 2015.

Η Τσαπανίδου έτοιμη να ξεφτιλιστεί ξεκίνησε την απάντησή της λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ κ. Οικονόμου όπως και όλους όσοι μας παρακολουθούν να κάνουν μία αναζήτηση στο Google, «να βάλουν η θάλασσα δεν έχει σύνορα Αλέξης Τσίπρας» και να ακούσουν όλη τη δήλωση διότι δεν είναι αυτό το απόσπασμα το οποίο πιάσατε εσείς αυτό που είχε πει τότε ο τότε πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας. Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είπε καμία σχέση με αυτό που λέτε εσείς. Παρακαλώ λοιπόν γκούγκλαρετε για να ακούσετε όλη τη και να βγάλετε συμπέρασμα».



Επειδή αναζητήσαμε την επίμαχη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, πιάνουμε για άλλη μία φορά την Πόπη Τσαπανίδου να ξεφτιλίζεται για χάρη του ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα απόσπασμα δεν έχει κοπεί και η δήλωση είναι ξεκάθαρη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε αναφέρει από το βήμα της ΔΕΘ «Μας κατηγορούν ότι ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέραμε;».

Δείτε την ξεκάθαρη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα :



Αυτή είναι η δήλωση, αυτή είναι η αλήθεια όσο και να ψάξεις, σε όποια μηχανή αναζήτησης, και έτσι ακόμα μία φορά βρίσκεται εκτεθειμένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας και το Διεθνές Δίκαιο αναφέρει ξεκάθαρα για σύνορα, κάτι που δεν ξέρει και αρνείται να δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου