Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ελεύθερος με βραχιολάκι αφέθηκε ο σύντροφος της Εύας Καϊλή


 

Να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή Φραντσέσκο Τζόρτζι, αποφάσισαν οι Βελγικές Αρχές. 

Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει έφεση αν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να το πράξει. Θυμίζουμε ότι η Εύλα Καϊλή παραμένει στη φυλακή και έχει ασκήσει έφεση.

Σχετικά με απόφαση του Τμήματος του Συμβουλίου για την υπόθεση της διαφθοράς, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:

Στο πλαίσιο μιας ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ο F. G. εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του τμήματος Συμβουλίου του Πρωτοδικείου των Βρυξελλών.

Το συμβούλιο επιβεβαίωσε σήμερα την προληπτική κράτηση του F. G., αλλά υπό τους όρους του ηλεκτρονικού βραχιολιού.

Εάν συμμορφωθεί με την απόφαση αυτή, θα εμφανιστεί ενώπιον του τμήματος κατηγορίας του Εφετείου των Βρυξελλών. Η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής.

Προς το συμφέρον της έρευνας, δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για τυχόν νέες εξελίξεις με δελτίο τύπου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου