Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Γελάει ο κόσμος με την φαιδρή τοποθέτηση Ανδρουλάκη ουρά του παρακμιακού ΣΥΡΙΖΑ

 



Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει όλη η Ελλάδα "κρίμα το ΠΑΣΟΚ", κρίμα μια ιστορική παράταξη να βρίσκεται στα χέρια ενός ακατάλληλου για ηγέτη θέση πολιτικού.

Δεν φτάνει που έχει εκθέσει μια ολόκληρη χώρα γιατί θέλει να κρυφτεί και να μην ενημερωθεί για τον λόγο που τον παρακολουθούσαν, λόγος που ξεκαθαρίζει και θα αποκαλυφθεί εντός των ημερών από την εισαγγελία του Βελγίου, δεν ξέρει να κάνει και αντιπολίτευση, ξεσηκώνοντας ένα φαιδρό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, και ένα αποδεδειγμένα πολιτικό απατεώνα που έχει απαξιωθεί από τον ελληνικό λαό, τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν είναι λίγοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ που τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτόν που μπλέξανε, και γιατί το ΠΑΣΟΚ κατάντησε ουρά μιας ακροαριστερής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και ενός αποδεδειγμένα πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα που έχει καταγγελθεί επίσημα από στελέχη του ότι τους παρακολουθούσε.

Ξεκάθαρα ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν εκφράζει πλέον την κεντροαριστερά, έχει ταυτιστεί με μια παρέα ακροαριστερών που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ.

Και αφού δεν έχει την ικανότητα ούτε να αντιπαρατεθεί στα σοβαρά ο Ανδρουλάκης, είπε «Πρίγκιπα σε αποδρομή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2023.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε σήμερα ότι είναι ένας “πρίγκιπας” σε αποδρομή.

»Ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, των απευθείας αναθέσεων και των εκθετικά αυξανόμενων κοινωνικών ανισοτήτων είχε το πολιτικό θράσος να συσχετίσει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη με τον Πάνο Καμμένο.

»Μάλλον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας και συνυπήρξαν για πάρα πολλά χρόνια στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα.

»Η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτη όσο και αν δεν αρέσει στον κ.Μητσοτάκη και στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που υπηρετεί με ευλάβεια εις βάρος του ελληνικού λαού».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου