Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ο Πιρς Μόργκαν αποκαλεί τους Μέγκαν και Χάρι προδότες και απατεώνες

 


Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι παρά το απολωλός πρόβατο από τη βασιλική οικογένεια,την οποία πρόδωσε ανεπανόρθωτα. Αυτή είναι η άποψη του διάσημου Βρετανού δημοσιογράφου, Πιρς Μόργκαν, για τον δούκα του Σάσσεξ, σύμφωνα με άρθρο του στη New York Post.



Στην αρχή ο Μόργκαν επικεντρώνεται στη Μέγκαν Μαρκλ : «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για αυτή την αδίστακτη, άπληστη, διψασμένη για φήμη, τυχοδιώκτρια που έπαιζε τη βασιλική οικογένεια σαν βιόλα. Αυτή είναι η ακόρεστη λαχτάρα της να κάνει τον δρόμο της στον κύκλο των ειδήσεων» γράφει ο 57χρονος για τη Μαρκλ.

«Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για αυτή την αδίστακτη, άπληστη, διψασμένη για φήμη, τυχοδιώκτρια» έγραψε σε άρθρο του ο Πιρς Μόργκαν για τη Μέγκαν Μάρκλ

Στην αρχή του δεύτερου, και ευτυχώς του τελευταίου μέρους της ενοχλητικής, βαρετής και εκπληκτικά ναρκισσιστικής σειράς, η Μέγκαν περιγράφει τον εαυτό της σαν υπάλληλο του παλατιού, σαν έναν ξένο οργανισμό. Θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο με ιό, και ιδιαίτερα λοιμώδη».

«Αλλά ο θυμός μου για τις κυνικές της γελοιότητες εναντίον της βασιλικής οικογένειας δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που σκέφτομαι για τον Χάρι» συνεχίζει στο άρθρο του και εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του πρίγκιπα Χάρι.

«Ο πραγματικός μου θυμός είναι με τον Χάρι, του οποίου η προδοσία στην οικογένεια και τη χώρα του έχει αποκαλυφθεί με φρικτές λεπτομέρειες. Βλέποντάς τον να επιτίθεται δημόσια στον αδερφό του, Γουίλιαμ, με το να αναφέρει ότι εκείνος τον έδιωξε από τη Βρετανία και στη συνέχεια, να αποκαλεί τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ψεύτη, και ακόμη και να επικρίνει τη γιαγιά του, τη μεγάλη βασίλισσα Ελισάβετ Β, επειδή δεν έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει, μου γύρισε το στομάχι ανάποδα».

«Και βλέποντάς τον να τροφοδοτεί την ψευδή αλλά και απίστευτα επιζήμια αφήγηση, ότι η Βρετανία είναι μια ρατσιστική χώρα, με επικεφαλής μια ρατσιστική βασιλική οικογένεια, με εξόργισε εντελώς. Είναι προφανές από όσα το είδα (σ.σ το ντοκιμαντέρ), ή να πω καλύτερα, άντεξα να δω, σε ολόκληρη τη σειρά αυτούς τους δύο ξεδιάντροπους απατεώνες. Ο κύριος λόγος που ήταν τόσο αποφασισμένοι να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους είναι επειδή ήθελαν να την πουλήσουν μόνοι τους».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου