Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Και όμως κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο νταής κρεοπώλης στο Ηράκλειο Κρήτης

 


Προκλητικός και επικίνδυνος ο κρεοπώλης του Ηρακλείου Κρήτης, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, να διατηρεί κατάστημα βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια υπαλλήλων του και πελατών του.

Ο κρεοπώλης είναι γνωστός στην κοινωνία του Ηρακλείου και επικίνδυνος, αφού έχει προκαλέσει πλήθος επεισόδια στο Ηράκλειο.

Αποτέλεσμα της βίαιης και επικίνδυνης συμπεριφοράς του είναι να βρεθεί με χειροπέδες για μια ακόμη φορά, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του μία υπάλληλός του!

Η 46χρονη υπάλληλος κατήγγειλε ότι ο 42χρονος επικίνδυνος κρεοπώλης την εξύβρισε και την έσπρωξε βίαια μέσα στο κατάστημα όπου εργαζόταν στην 62 Μαρτύρων, το περασμένο Σάββατο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον επικίνδυνο νταή, τον βρήκαν την Κυριακή, τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για βιαιοπραγία και εξύβριση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Τα περιστατικά για την βίαιη και επικίνδυνη συμπεριφορά του κρεοπώλη ξεκινούν 16 Οκτωβρίου του 2021, όταν χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι έναν 46χρονο πελάτη που διαμαρτυρήθηκε επειδή η τιμή του κρέατος που επιθυμούσε δεν ήταν της ταμπέλας κι έπειτα τον ακολούθησε και τον χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου του τη στιγμή που έμπαινε σε αυτό, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι! Μάλιστα, προκάλεσε και ζημιές στο αυτοκίνητο.

19 Οκτωβρίου, μια υπάλληλος του που ήταν διαζευγμένη και έγκυος επτά μηνών τον κατήγγειλε ότι πλαστογράφησε την υπογραφή της και άλλων δύο συνάδελφων της σε χαρτί που ανέγραφε ότι υπέβαλαν «οικειοθελή παραίτηση»! 

1η Δεκεμβρίου επιτέθηκε σε έναν πρώην υπάλληλό του, ο οποίος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το κρεοπωλείο και προκάλεσε ζημιές στο όχημα, χωρίς συγκεκριμένο λόγο!

21 Δεκεμβρίου του 2021, επιτέθηκε με μπαλτά, βρίζοντας και απειλώντας κατά του αδελφού ενός πρώην εργαζομένου του έξω από το κατάστημά του.

Παρά τα αλλεπάληλα βίαια γεγονότα, ο επικίνδυνος κρεοπώλης κυκλοφορεί ελεύθερος, και μάλιστα διαθέτει ακόμα άδεια κρεοπωλείου, έχοντας καθημερινά στα χέρια τους μαχαίρια και μπαλτάδες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου