Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βάζουν τον Τσίπρα να ζητάει εκλογές για να γελάνε


 

Κανένας δεν ξέρει τι του δίνουν να πιει του Τσίπρα, και νομίζει ότι μπορεί να ζητάει εκλογές πιστεύοντας ότι θα ξανά κυβερνήσει.

Κάποιοι φαίνεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πλάκα μαζί του και τον βάζουν να ζητάει εκλογές για να γελάνε.

Για ακόμα μία φορά, ο απαξιωμένος, πολιτικός απατεώνας, Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε στην βουλή κάνοντας έκκληση για διενέργεια εκλογών τώρα «και όχι τον Μάιο». Όλοι αναρωτιούνται με ποιο θράσος ζητάει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας και πλήρως αποτυχημένος εκλογές; Ποιος του λέει για σπάσει πλάκα ότι θα ξανά κυβερνήσει μαζί με τα νούμερα του τσίρκου που αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο απαξιωμένος, αποτυχημένος και επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε στο βήμα της βουλής νομίζοντας ότι ο κόσμος τον θέλει αντί για τον Μητσοτάκη και είπε : «Τις τελευταίες ημέρες οι Υπουργοί δεν ασχολούνται καν με τα θέματα που αφορούν τα Υπουργεία τους. Έχουν σηκώσει τα μολύβια και ασχολούνται με την οργάνωση της προεκλογικής τους εκστρατείας. Εχετε πάρει απόφαση να δραπετεύσετε. Εμείς σας εκλιπαρούμε: εκλογές τώρα, τον Μάρτιο μην περιμένετε τον Μάιο. Θέλετε να αλλάξετε τον εκλογικό νόμο; Αλλάξτε τον. Εκλογικός νόμος που θα δίνει μπόνους στο δεύτερο κόμμα δεν μπορεί να υπάρξει. Γιατί δεύτερο κόμμα είστε. Λυτρώστε τον λαό από την ικανότητά, την αναλγησία και την αλαζονεία σας. Κάντε εκλογές το συντομότερο δυνατό για να γλιτώσουμε και να σώσουμε ό,τι σώζετε σε αυτό τον τόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Το χειρότερο με τον Τσίπρα είναι ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα, και αυτό συμβαίνει γιατί κάτι του δίνουν να πιει και να αποβλακωθεί, αλλιώς δεν εξηγείται τόση αναισθησία.

Εμείς ευχόμαστε απλά περαστικά του και γρήγορα σπίτι του εκτός πολιτικής για να γίνει καλά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου