Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ο Τσίπρας στήριξε Πολάκη προκαλώντας ακόμα και τους συντρόφους του

 


"Γιατί επιμένετε; Όχι, δεν θεωρώ ότι ο κ. Πολάκης κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ", ήταν η φανερά ενοχλημένη απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, για να καλύψει τον ακροαριστερό του τραμπούκο και να δείξει ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Τσίπρα, απαξιωμένος, αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις στον Ελληνικό λαό, μετά από κάθε του εμφάνιση, κάθε του δήλωση, συνεχίζει την προσπάθεια του να εξαπατήσει ότι δεν είναι αυτός που νομίζουν είναι ένας άλλος που δεν είναι ανίκανος, ψεύτης, πολιτικός απατεώνας και ανεπαρκής.

Την δική του προσπάθεια να ανακτήσει και πάλι ψηφοφόρους κάνει ο Αλέξης Τσίπρα και σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Kontra Channel, προσπάθησε, με ψέματα και παραπληροφόρησει, να παρουσιάσει μιά εικόνα που δεν υπάρχει.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο Τσίπρας,  αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά γιατί τον έχει απαξιώσει ο ελληνικός λαός, προκάλεσε τους πάντες, ακόμα και τους συντρόφους του, στηρίζοντας τον Παύλο Πολάκη. Στη συνέντευξή του έδειξε με κάθε τρόπο ότι καλύπτει πλήρως τον Παύλο Πολάκη φροντίζοντας να στείλει σαφές μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματός του που πλέον δυσφορεί, ότι θα γίνει αυτό που θέλει ο Τσίπρας.

Κλείνοντας τα αυτιά και τα μάτια σε όλα αυτά που κάνει ο Παύλος Πολάκης, δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, και γιατί είναι ένας φαιδρός πολιτικός.

Προκαλώντας ο Τσίπρας, είπε: «Η ΝΔ παράγει περισσότερο Πολάκη από όσο μπορούμε να καταναλώσουμε. Ο κ. Πολάκης είναι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάποια που κάνει συμφωνώ, σε κάποια διαφωνώ, κυρίως στην εκφορά του λόγου. Όσο βρίσκεται σε ένα συντεταγμένο πλαίσιο λειτουργίας δεν έχει σημασία αν κάποιος συμφωνεί ή όχι. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνει η ΝΔ και μου ζητάει να πάρω μέτρα για τον κ. Πολάκη. Αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης ας πάρει μέτρα για τον Κύρτσο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, υπάρχει και ο Πολάκης και ο Δραγασάκης, υπάρχει και ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος. Στόχος μου είναι να γίνει ακόμη πιο πολυσυλλεκτικός».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου