Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Συνελήφθη ιερέας με κατηγορίες για ασέλγεια και πορνογραφία

 


Μια υπόθεση-σοκ αποκαλύφθηκε σε ναό στα Κάτω Πατήσια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της περιοχής, κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης.

Το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε με μυστικότητα τις τελευταίες δέκα ημέρες την υπόθεση έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Ο ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά, τουλάχιστον για ένα πεντάμηνο, σε βάρος ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε πολύ στενές επαφές με την θεία του παιδιού και μέσω αυτής γνώρισε την 16χρονη, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά.

Το κορίτσι σταδιακά άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά, έμοιαζε φοβισμένο και έκοψε το κατηχητικό, στο οποίο συμμετείχε καθώς εκεί ερχόταν αντιμέτωπη με τον ιερέα.

Το παιδί αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβη και αυτοί απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον κληρικό, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, το απόγευμα της Πέμπτης ύστερα από καταγγελία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου