Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ακροαριστερό φασισμό θέλει στην χώρα ο Πολάκης - Θα καταργήσει τις ανεξάρτητες αρχές και την ΑΑΔΕ

 


Δεν έχουν τέλος οι ακροαριστερές φαντασιώσεις του Παύλου Πολάκη, θέλει να εδραιωθεί ακροαριστερός φασισμός στην χώρα.

Η ίδια απειλή συνέχεια, ότι η δεύτερη φορά θα είναι διαφορετικά, και θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να εδραιώσει ένα ακροαριστερό, φασιστικό καθεστώς, που τόσο ποθεί και ονειρεύεται ο Παύλος Πολάκης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας τα λέει όλα :

«Ο κ. Πολάκης, αυτή τη φορά άφησε κατά μέρος τα εμβόλια και προχώρησε σε εξειδίκευση της γραμμής του κ. Τσίπρα περί ''ελέγχου των αρμών της εξουσίας''. Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση είπε ότι τη "δεύτερη φορά" ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταργήσει Ανεξάρτητες Αρχές. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στην ΑΑΔΕ, η οποία, κατά τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, "πρέπει να περάσει υπό πολιτικό έλεγχο". Δέσμιοι της ίδιας ολοκληρωτικής λογικής, αδυνατούν να αντιληφθούν πώς λειτουργεί η δημοκρατία σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Εξακολουθούν να πορεύονται με οχήματα το μίσος και τον διχασμό. Μόνο που το 2021 δεν είναι 2014».

Η φερόμενη αναφορά του Παύλου Πολάκη, η οποία δεν έχει διαψευστεί μέχρι στιγμής από την αξιωματική αντιπολίτευση, έγινε από τα «Παραπολιτικά 90,1» σε μια εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (13/12), με ομιλητές τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλο Ξανθόπουλο. Η εκδήλωση είχε σχέση με θέματα διαφάνειας και δικαιοσύνης.

Ο κ. Πολάκης φέρεται να είπε πως τη δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταργήσει τις Ανεξάρτητες Αρχές, κάνοντας ειδική αναφορά στην ΑΑΔΕ. Ακόμη, υποστήριξε πως θα πρέπει να περάσει υπό πολιτικό έλεγχο η ΑΑΔΕ, την ανεξαρτησία της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε κατ' εντολή της τρόικας το 2017.


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου